Oliver Mandić: Nisam strog tata

Autor:

05.05.2018 19:08

Foto:

Foto:



Baš kao i filmska diva Monika Beluči prošlog leta na snimanju Kusturičinog filma, i slavni otac opčinjen je svojom sedmogodišnjom kćerkom Hanom koju je dobio u braku sa suprugom Majom, a uživa i u šestoro unučadi dok čeka sedmo

Jedna od retkih domaćih autentičnih legendi, pevač i kompozitor Oliver Mandić (64) poznat je po tome što se skoro nikad ne pojavljuje u javnosti. Tako je već mnogo godina. Ipak, Oliver je došao i svojim prisustvom ukrasio žurku Glorije. Uz sebe je imao najlepšu moguću pratilju - sedmogodišnju kćerku Hanu Colu.

15. rođendan magazina “Gloria”: Gala žurka u Hiltonu okupila veliki broj poznatih ličnosti

I dok je Oliver sedeo i pričao sa umetnikom Kostom Bunuševcem, koji je radio kostime za njegovu kultnu TV emisiju “Beograd noću” (1981), mala Hana se nije smirivala. Muvala se među slavnim ličnostima koje su bile na partiju, a mora se priznati da joj je najinteresantniji bio - Džej.

- Nisam strog tata, svojoj kćerki ne mogu ništa da zabranim, niti da odbijem, jer je naprosto neodoljiva - rekao je Mandić. - Dobila je ime Cola po mojoj majci, koja se zvala Stojanka, a svi su je odmilja zvali Cola.

Oliver nam je otkrio da je njegova supruga Maja poreklom iz Trebinja, i da su tamo proveli prošlo leto. Na snimanju Kusturičinog filma “Na mlečnom putu” mala Hana se sprijateljila sa velikom zvezdom Monikom Beluči, i danima se nisu odvajale jedna od druge.

“Glorijina” žurka okupila muzičke legende: Susret Olivera Mandića i Džeja nakon dugog niza godina (foto)

Inače, Oliver Mandić ima šestoro unučadi, a sedmo je na putu. Poslednjih godina muzičar se posvetio snimanju u svom beogradskom studiju, gde radi na albumima kolega, a njegov dolazak na Glorijinu proslavu je obradovao sve prisutne.