15. rođendan magazina "Gloria": Gala žurka u Hiltonu okupila veliki broj poznatih ličnosti

Autor:

19.04.2018 10:52

Foto:

Foto:



Povodom 15 godina uspešnog poslovanja magazin "Gloria" priredio je sinoć gala žurku u beogradskom hotelu "Hilton".

Veliki broj poznatih ličnosti i predstavnika medija pojavili su se sinoć na crvenom tepihu rođendanske žurke magazina "Gloria", časopisa koji još nazivaju i "najpristojnijim glossy magazinom o poznatima u Srbiji".

Uvažene goste je dočekao tim ljudi koji kreiraju magazin, na čelu sa glavnim urednikom Borisom Jakićem, koji je u pozdravnom govoru najavio da će žurka, simbolično nazvana "Gloria Wellcome Spring Party", od ove godine postati tradicija.

Zvanice su uživale u prijatnom ambijentu hotela Hilton i muzici Lene Kovačević, uz čije numere su se zabavljale do kasnih večernjih časova.

Svojim prisustvom "Glorijino" slavlje su uveličale brojne poznate ličnosti među kojima su bardovi domaćeg glumišta Vlasta Velisavljević, Marko Nikolić, Tihomir Stanić, Mima Karadžić i mnogi drugi...

Legenda domaće rok muzike Oliver Mandić bio je u društvu pevača Džeja Ramadanovskog i njegove ćerke Marije.

Veliki broj glumica i glumaca, muzičara, pevača, sportista, umetnika, brojnih poznatih ličnosti koji su svoje životne priče podelili sa čitaocima kroz 773. broja "Glorije", čestitali su joj na dosadašnjem uspehu i poželeli joj da još dugo dugo traje...

 

Maja Gašić

Autor