Brana Todevska

Koja izgleda mlađe? Tijana Dapčević uslikana sa majkom, kao drugarice su (foto)

Autor:

03.05.2023 11:15

Foto:

Foto:

Majka Tijane Dapčević poreklom je Srpkinja, a evo kako izgleda



Majka Tijane Dapčević Brana Todevska, retko se može videti u javnosti, ali situacija je malo drugačija na pevačicinom Instagram profilu.

Tijana s vremena na vreme podeli poneku porodičnu fotografiju, a među onima koje privlače najviše pažnje su svakako one sa majkom.

Pročitajte Operacija želuca je prevaziđena - Ovako je Tijana Dapčević smršala 45 kilograma, fotografije ne lažu

Instagram

 

Naime, pevačica je jedno sunčano popodne provela u društvu majke koja je došla iz Makedonije, te su se dve dame bacile u obilazak Beograda.

"Sa majkicom turistički po Beogradu", napisala je muzička zvezda pored seta fotografija koje su pobrale pregršt simpatija.

Pročitajte Tijana Dapčević za HELLO! pozira sa sinom Vukom i otkriva - Ako je povukao na mene, neka nam je Bog u pomoći

Instagram

 

Inače, majka Tijane Dapčević poreklom je iz Srbije, a svojevremeno se udala za Makedonca Velka Todevskog sa kojim je dobila Tijanu i njenu sestru Tamaru Todevsku, ali taj brak nažalost nije potrajao.

- Imala sam 18 godina kada su mi se roditelji razveli. Tamara to nie baš najbolje podnela, a ja sam već bila svoj čovek. Smatrala sam da je bolji dobar razvod, nego loš brak.

Pročitajte Ponosno pokazala svoje godine i mane - Tijana Dapčević se skinula u kupaći i sve objavila na Instagramu, bravo! (FOTO)

Instagram

 

Iako više nismo živeli zajedno, tatu sam često viđala jer je bio profesor na muzičkoj akademiji. 
Kada se danas setim tog perioda, činili su ga strašni momenti jer je razvod stres jednak gubitku voljene osobe. 

Bilo mi je teško što su se moji roditelji, koji su bili poznati kao skopski Romeo i Julija, razveli. Ali, oni su se toliko mnogo voleli da su na kraju izgoreli - ispričala je jednom prilikom Tijana.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading