Radujemo se drugoj sezoni: "I tek tako..." dobija nastavak, a da li nas tamo čeka Samanta Džons

Autor:

23.03.2022 12:49

Foto:

Foto:

Nastavak kultne serije "Seks i grad" bio je mesecima udarna vest za fanove popularnih njujorčanki



"I tek tako..." je i te kako napravio "bum" među poklonicima sage o najboljim prijateljicama - svi su šokirani naglim promenama, odlascima, ljubavima, razočarani i zadovoljni realizacijom nastavka, ali jedno je sigurno, zabeležena je jako visoka gledanost.

Pročitajte i Seks i grad prekinuo tišinu - Šta glumice kažu o optužbama za silovanje protiv Zverke

Jedna od tačaka razliaženja među onima koji gledaju blagonaklono na And just like that i onih koji od razočarenja nisu mogli ni da je pogledaju jeste Samanta Džons. Tačnije nepojavljivanje glumice Kim Katral.

Ali tek tako "I tek tako" dobija i svoju drugu sezonu, potvrdili su iz HBO Max-a. Druga sezona stiže nakon deset epizoda prve sezone koja se završila u februaru ove godine.

Pročitajte i Junakinje čuvene serije 'Sex and city' zablistale - Premijera povodom nastavka popularne serije u njihovoj senci

Guliver Getty Images

 

Datum premijere druge sezone serije "And Just Like That" još uvek nije poznat, ali je neizvesno i to da li će nas možda Kim Katral iznenaditi, te se ipak pojaviti u drugoj sezoni.

Kako je saopšteno, Keri Bredšo, Mirandu Hobs i Šarlot Jork Goldenblat imaćemo priliku da gledamo i u drugoj sezoni "And Just Like That", odnosno nastavka kultne serije "Seks i grad".

- Oduševljen sam i uzbuđen što mogu da nastavim da pričam priče o ovim živahnim i hrabrim likovima koje igraju ovi neverovatni glumci. Svi smo oduševljeni - rekao je izvršni producent Majkl Patrik King.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading