Drama

Seks i grad prekinuo tišinu: Šta glumice kažu o optužbama za silovanje protiv Zverke

Autor:

21.12.2021 13:15

Foto:

Foto:

Zvezde serije Seks i grad Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis obratile su se svetskim medijima u zajedničkom saopštenju.



Optužbe s kojima se susreće čuveni Zverka iz kultne serije 'Sex and the city' iznenadile su glumačku postavu koja je s Krisom Nortom delila scenu godinama prilikom realizacije pomenutog projekta. Fatalni trio žena oko kojih se čitava priča u seriji vrti za svetske medije objavile su udruženu izjavu u kojoj su podržale žene koje su smogle hrabrosti da o bolnom iskustvu javno govore.

- Podržavamo žene koje su svoje bolno iskustvo podelile sa javnošću. Znamo da je to izuzetno teško i divimo im se zbog toga.

Pročitajte i Klupko se odmotava: Još jedna žena optužila Zverku za silovanje

Gettyimages

 

Zvezde serije Seks i grad užasnute

Kris Nort optužen je od strane tri žene, a njihove tvrdnje glumac je kategorički demantovao, no Hollywood Reporter ističe da su nedavno, dve od tri žene istakle da ih je zvezda pomenute serije napastvovala, te da im je najavljeni nastavak čuvenog serijala probudio mračne uspomene.

Kako dalje prenose svetski mediji, žene koje su optužile Zverku za zlostavljanje svoje priče podelile su nezavisno jedna od druge, te je jedna otkrila da ju je Nort napao 2004. godine, dok druga kaže da se nemio događaj dogodio 2015. 

Nakon priznanja prve dve devojke i treća je odlučila, inspirisana postpukom prethodne dve žene, da podeli svoju priču, te je otkrila da ju je glumac prisilio na odnos 2010. godine.

Gettyimages

 

Na ove optužbe Nort je kratko odgovorio:

- Optužbe protiv mene iznesene od strane individua koje sam sreo pre nekoliko decenija kategorički su pogrešne. Ove priče mogle su da budu pre 30 godina ili 30 dana - ne znači ne - to je linija koju ne prelazim. Susreti su bili uz obostranu želju. 

- Teško je ne zapitati se da li je vreme kada su ove priče izašle u javnost slučajnost. Ne mogu sa sigurnošću reći zašto su se sada pojavile, ali znam jedno: nisam napastvovao ove žene - objašnjava Zverka.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading