Samanta se IPAK VRAĆA: Sara Džesika Parker veruje u okupljanje četvorke

Autor:

23.02.2022 13:00

Foto:

Foto:

Paleći svetla na Empajer stejt bildingu u Njujorku, glumica Sara Džesika Parker nagovestila je da će izgladiti odnos s koleginicom Kim Katral, čuvenom Samantom iz serije ‘Seks i grad’



Nakon što je završeno emitovanje serije “And Just Like That...”, nastavka kultnog “Seksa i grada”, glumici i producentkinji Sari Džesiki Parker (56) pripala je čast da upali svetla na vrhu Empajer stejt bildinga. To je apsolutno zaslužila jer je tumačeći lik Keri Bredšo pronela slavu Njujorka širom sveta.

Pročitajte i Evo i njen strane - Sara Džesika Parker o povratku Samante Džons u Seks i grad

Profimedia

 

U susretu sa novinarima, glumica je prokomentarisala mogućnost da se Kim Katral, koja je igrala Samantu, vrati u glumačku postavu. Izostanak Samante podigao je dosta prašine pred snimanje i tokom produkcije, ali se taj lik s vremena na vreme provlačio kroz seriju: od prve epizode i Kerine izjave: “Ne, nije umrla, samo se preselila u Evropu” do poslednje epizode i poruke koju joj Keri upućuje u SMS-u: “U Parizu sam, hoćeš li da se nađemo na koktelu?”, na šta Samanta odgovara: “Sutra uveče?”

Pročitajte i Tragičan gubitak brata potpuno je slomio glumicu - Kim Katral konačno ima razloga za osmeh!

Guliver Getty Images

 

- Previše toga je rečeno sa strane Kim Katral u javnosti. Nisam učestvovala u tome niti sam čitala članke, ali su me ljudi obaveštavali. Studio nije želeo da ispuni ono što je ona tražila, pa smo morali iznova da slušamo šta je njoj važno. To se, nažalost, nije poklapalo sa onim što je nama bilo potrebno. Međutim, sada verujem da je okupljanje izvorne četvorke moguće - nagovestila je Sara pomirenje sa Kim.

Pročitajte i Samanta se ipak vraća? "Seks i grad" dobija više od jednog nastavka

Foto: Getty Images

 

Nastavak serije, koji je dočekan s velikim nestrpljenjem, mnoge je razočarao. Pored nepojavljivanja Samante, Zverkina smrt u prvoj epizodi šokirala je publiku. To se ispostavilo kao dobro rešenje jer je ubrzo zatim glumac Kris Not optužen za seksualno zlostavljanje.

Pročitajte i Seks i grad prekinuo tišinu - Šta glumice kažu o optužbama za silovanje protiv Zverke

Foto: Printscreen

 

- U pogledu gledanosti, bilo je fenomenalno - rekla je Parkerova za Variety i dodala: - Kritika bilo kog ostvarenja je fer igra. I kad smo krenuli sa “Seksom i gradom”, dosta su nas pljuvali, ali onda nas je ceo svet zavoleo. To je zdravo i normalno u ovom poslu.

Komentari. (0)

Loading