Junakinje čuvene serije 'Sex and city' zablistale: Premijera povodom nastavka popularne serije u njihovoj senci

Autor:

09.12.2021 21:20

Foto:

Foto:

Nastavak serije 'Sex and the City' naišao je na opšte oduševljenje publike širom sveta.



Sinoć je Njujorški muzej moderne umetnosti bila uporište premijere serije 'And just like that', nastavka kultnog 'Sex and the city'. Brojne zvezde prisustvovale su ovom glamuroznom događaju, no najviše pažnje privukao je trio devojaka koji će i u nastavku seriju tumačiti glavne uloge - Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson.

No, takva situacija bila je i očekivana, s obzirom na činjenicu da pomenute devojke sada već važe za modne ikone, te je bilo za očekivati da na crvenom tepihu prikažu potpunu dominaciju neverovatnim toaletama.

Krenućemo od Sare Džesike Parker, koja je svojim odevnim kombinacijama u prethodnom periodu postavljala standarde. Ovog puta odlučila je svoju kombinaciju da poistoveti sa likom iz serije, koji obožava dizajnera Oskara de la Rentu.

Gettyimages

 

Balska haljina glamuroznog stila prošla je kroz ruke dizajnera Laure Kim i Fernanda Garsije, a mnoge je podsetila na ružičastu balerina-haljinu koju je Keri nosila u uvodnoj špici. Ovo je bila sjajna prilika da uz svečanu haljina Sara upari cipele svog brenda i ponosno pozira pred fotoaparatima. Siva haljina sa perlama i roze tilom, apsolutno je u Keri Bredšo fazonu.

I dok je Sara Džesika Parker oduševila pristune šik kombinacijom, njena koleginica, Kristin Dejvis se pojavila u teget elegantnoj dugoj haljini, golih ramena. Nalik na Šarlot, i Kristin je sinoć bila u svedenoj i romantičnoj haljini.

Kristin Dejvis o usvajanju devojčice i dečaka druge rase: Moja borba sa predrasudama

Gettyimages

 

Dok su njene koleginice bile u svedenim bojama, Sintija Nikson se pojavila u narandžastoj kombinaciji, duga haljina na kopčanje, veliki, neobični reveri, i špicaste potpetice par nijansa tamnije od haljine, podsetile su nam na kreacije koje je nosila Miranda u seriji.

Porčitajte i Sintija Nikson nema sreće u politici: Glumica iz "Seks i grada" izgubila trku za guvernera

Gettyimages

 

Podsećanja radi, glavne glumice kultne serije poslednjih nekoliko meseci prolazile su pravu torturu na društvenim mrežama, a sve zbog načina na koji se svaka od njih nosi sa godinama. No, one su izdanjem na crvenom tepihu muzeja moderne umetnosti u Njujorku svima zapušile usta, te su jasno pokazale da su uprkos godinama i dalje seks ikone kao i s početka serije koja ih je proslavila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading