Marija Karan

Da li biste u ovome izašli na ulicu? Marija Karan na meti kritika, jedan detalj je svima zapao za oko (foto)

Autor:

31.07.2023 21:45

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Sandale Marije Karan pokrenule su lavinu komentara



Marija Karan u svakoj prilici otkriva da je rođena sa stilom.

Međutim, njeno najnovije izdanje pokrenulo je lavinu komentara, a tome su u najvećoj meri doprinele sandale koje su svima zapale za oko. 

Boško Karanović

 

Naime, poslednjih dana čini se da je jedan model sandala potpuno podelio svet. Na njih niko nije ostao ravodušan, a komentari su takvi da ih žene prosto obožavaju ili ne mogu da zamisle sebe u njima.

Pročitajte Definitivno nije za svakoga - Modni dodatak Marije Karan svi komentarišu, da li biste se usudili da iskopirate ovaj look?

Upravo jedan takav model ima i glumica, a crne kožne sandale Marije Karan sa dva kaiša izrađene su od prave kože zbog čega su idealne za tople jer se u njima noga ne znoji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Sandale Marije Karan pokrenule su ozbiljnu diskusiju na društvenim mrežama. Dok se jedni ne bi odvajali od ovog modela obuće, drugi su mišljenja da ove sandale ne bi obuli čak ni u snu.

Čini se da glumica sebe ubraja u ovu prvu kategoriju, jer ovo nije prvi put da je uslikana u ovakvom modelu obuće. Očigledno joj prija udobnost koju one pružaju, a koja joj je ovih dana najpotrebnija. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading