Marija Karan

Hrabrost ili? Marija Karan prošetala farmerke za kojima se svako okrenuo (foto)

Autor:

09.10.2023 16:59

Foto:

Foto:

Farmerke Marije Karan najkomentarisanija su tema na društvenim mrežama



O Mariji Karan ne prestaje da se piše u medijima otkad se vratila u rodni Beograd nakon razvoda od Džoela Lubina.

Popularna glumica radi na nekoliko projekata, a tokom letnje pauze uživala je na Crnogorskom primorju u društvu novog izabranika i sina Marka Leona.

Na račun njenog izgleda i modnog stila dramska umetnica uvek dobija samo pohvale, međutim sada su farmerke Marije Karan podelile javnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Pre izvesnog vremena Marija je boravila u „Gradu svetlosti” redovno obaveštavajući fanove šta obilazi u Parizu. Kako je u pitanju bilo turističko putovanje, i glumičin stajling bio je ležeran, po mišljenju nekih čak previše opušten.

Naime, pored večno trendi bele košulje, u prvom planu bile su farmerke Marije Karan koje su sve samo ne jednostavne i obične. 

Farmerke Marije Karan nose samo najhrabrije dame

U pitanju su čuvene tzv. tanga farmerke, model specifičnog dizajna koji influenserke obožavaju već nekoliko sezona, a nose ih kako strane, tako i domaće poznate ličnosti. Udobne su, lako se kombinuju, a figura vam u njima izgleda fantastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Nose potpis poznatog modnog brenda „Mugler”, a za njihovu izradu koristila se reciklirana likra kako bi se postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline.

Pročitajte Da li biste u ovome izašli na ulicu - Marija Karan na meti kritika, jedan detalj je svima zapao za oko (foto)

Iako ih Marija nosi ove sezone, među svetski poznatim damama one su aktuelne godinama.

Prva ih je ponela Irina Šajk, a od naših javnih ličnosti najviše ih voli Anastasija Ražnatović koja je nekoliko puta već pokazivala kako joj dobro stoje kombinujući ih na razne načine.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading