Mirjana Bobić Mojsilović

Kako da od starih sandala napravite moderan letnji hit: Mirjana Bobić Mojsilović zna trik

Autor:

11.07.2023 18:20

Foto: Studio Tesic

Foto: Studio Tesic

Sandale Mirjane Bobić Mojsilović svako može da napravi, sa ovakvim komadom obuće sigurno ćete biti zapaženi



Svima nama se sigurno bar jednom desilo da zamislimo neki komad garderobe ili obuće koji nigde ne možemo da pronađemo, ili se, pak ne uklapa u budžet jer je previše luksuzan.

Kada je neka od ovih situacija u pitanju, Mirjana Bobić Mojsilović ima rešenje, te smo tako saznali da spisateljica osim onih poznatih ima još jedan talenat.

Petar Đorđević

 

Naime, nakon što je prošetala svoje šik letnje sandale Mirjana Bobić Mojsilović dobila je mnoštvo upita gde ih je kupila.

Pročitajte Žena bez kompleksa - Mirjana Bobić Mojsilović u nikad užoj haljini (foto)

Ipak sandale Mirjane Bobić Mojsilović njenih su ruku delo, što ju je navelo da sa pratiocima podeli trik kako da i oni naprave ovakav model obuće.

"Pošto mnogi od vas me pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: Sama sam ih napravila.

Kupila sam obične bapske bele sandale "za štrapac" za 1700 dinara, sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih.

Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem“, posavetovala je Mirjana svoje sledbenike na popularnoj društvenoj mreži.

Pročitajte Mirjana Bobić Mojsilović otvorila dušu - Pune četiri godine je ćutala i vodila veliku bitku

Sandale Mirjane Bobić Mojsilović svakako se ne viđaju svaki dan, pa ukoliko se odlučite da sledite njen primer, uz malo dobre volje, talenta i snalažljivosti i vi ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading