MIRKA VASILJEVIĆ I VUJADIN SAVIĆ:

Stigao Andrej

Popularna srpska glumica Mirka Vasiljević porodila se u petak 28. oktobra oko 20 časova u Bordou u Francuskoj. Ona i njen verenik, fudbaler Vujadin Savić, postali su roditelji dečaka koji je dobio ime Andrej.

Sin legendarnog fudbalera Duleta Savića i njegova izabranica već neko vreme žive u Francuskoj, a nešto uoči porođaja iz Beograda im se pridružila i Vujadinova majka, Marina Savić. Ponosni tata prisustvovao je porođaju i ceo događaj zabeležio je kamerom.

Inače, Mirkino i Vujadinovo poznanstvo datira iz školskih dana kada su zajedno pohađali gimnaziju ‘Ruđer Bošković’, ali u ljubavnu vezu uplovili su pre dve godine. Posle godinu i po dana zabavljanja sin proslavljenog fudbalera Duleta Savića i novinarke Marine Rajević Savić odvažio se i verio mladu glumicu, a samo nekoliko meseci posle veridbe Mirka je saznala da je u drugom stanju. Premda su planirali da svoju ljubav krunišu brakom prošlog leta, zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza pred oltar će stati tek posle rođenja bebe. Foto: Gloria press

MIRKA VASILJEVIĆ I VUJADIN SAVIĆ