Promo

Osetite čari pravog odmora u luksuznom resortu u Istri

Autor:

26.04.2024 13:37

Foto: Promo

Foto: Promo

Odmor u luksuznom resortu od sada tokom cele godine



Smešten u Istri, u blizini Savudrije i Umaga, Kempinski Hotel Adriatic svojim gostima pruža mogućnost nezaboravnog iskustva i izvanrednog doživljaja Istre i Mediterana. Neverovatna prirodna bogatstva, bogata istorija i kulturna baština u kombinaciji s vrhunskom uslugom i ponudom hotela rezultat su višegodišnjeg uspešnog poslovanja, te razlog ponovne posete gostiju. Kombinacija prirodnog i modernog rezultirala je konceptom koji uspešno spaja savremeni stil s autohtonim istarskim koji dominira u Kempinski Hotelu Adriatic.

Promo

 

Hotel nudi svoje usluge tokom cele godine, što će gostima omogućiti da uživaju u čarima Istre i Mediterana i tokom zimskih meseci. Mogućnost istraživanja Istre i krajolika tokom cele godine zasigurno će pružiti poseban doživljaj, kao i uživanje u svim pogodnostima koje ovaj luksuzni resort nudi. Kempinski Hotel Adriatic svojim gostima pruža mogućnost uživanja u jedinstvenim sadržajima i uslugama - privatnoj plaži, vrhunski opremljenom spa i golf centru, te u mnogim drugim ponudama.

Promo

 

Zasigurno jedna od velikih novosti koja će oduševiti sve strastvene golfere je "rebranding" golf centra, te ekskluzivna vest da je "Golf Adriatic" postao prvi „PGA National Golf Course“ u Hrvatskoj i u ovom delu regije.

PGA je prvo udruženje profesionalnih golfera na svetu osnovano 1901. godine. Udruženje svojim članovima pruža podršku, te su svojim radom usmereni na unapređenje igranja golfa.

Promo

 

Članstvom u ovom prestižnom udruženju, "Golf Adriatic: ima pravo ekskluzivnosti kao jedini PGA brendirani objekat u Hrvatskoj, te mogućnost organizacije golf turnira na međunarodnom nivou.

Promo

 

Zahvaljujući svom izvanrednom timu zaposlenih, Kempinski Hotel Adriatic kontinuirano održava prepoznatljiv visok nivo usluge i ponude koju nude svojim posetiocima. Ovo je samo jedna od dodatnih vrednosti koja će upotpuniti vaš doživljaj i boravak u hotelu.

Tokom sledećeg vikenda možete uživati u Paint and Wine paketu, koji nudi jutarnji čas joge, degustaciju istarskog vina uz grupno slikanje i brojne druge pogodnosti.

Promo

 

Kempinski promo

 

Još jedan paket koji nudi Kempinski Hotel Adriatic je Porodična avantura, koji uključuje mogućnost dve spojene sobe, za vas i mališane, kao i posetu Dinoparku Funtana, koji je prava atrakcija za decu.

www.kempinski.com/hr/hotel-adriatic

Komentari. (0)

Loading