Beba Lončar

Nekada lepotica bez premca, a sada: Evo kako izgleda i čime se bavi čuvena Beba Lončar

Autor:

06.05.2024 20:13

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Bebe Lončar menjao se tokom godina



Desanka Beba Lončar bila je sinonim za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. 

youtube printscreen

 

Nekadašnja glumica rođena je 28. aprila 1943 u Beogradu. Sa samo 17 godina debitovala je u filmu „Deveti krug“ u režiji Franca Štiglica. U zvezde ju je vinula glavna uloga u ostvarenju „Ljubav i moda“.

Pročitajte Dragčetova snaja iz serije Moj rođak sa sela danas je druga žena, ima 39 godina i izgleda ovako (foto)

Uloga Sonje Ilić donela joj je ogromnu popularnost, a besprekoran izgled Bebe Lončar bio je tema o kojoj se pričalo u superlativu.

- Sećam se da su došli kod mene i rekli mi – snimaćeš jedan film, vozićeš vespu, nosićeš divne haljine, vozićeš se avionom… To je bilo kao san - prisetila se jednom prilikom. 

Uloge su se nizale kao perle, a zbog ostvarenja ”Dugi brodovi“ 1965. odlazi u Rim gde, potom, ostaje da živi. Italijani su je zvali „prelepa lutka“, a ona je zarađeni novac trošila na mercedese, dijamante, bunde...

Od 1965. godine preselila se u Rim, a u Italiji je bila uspešna i voljena. U večnom gradu živela je sa suprugom Josipom Radeljakom, koji je bio biznismen. Naprasno se povukla iz sveta glume sa 39. godina, nakon što je rodila sina. Govorila je da više nije imala motiva da zarađuje novac, niti da gradi karijeru.

U večnom gradu živela je sa suprugom Josipom Radeljakom, koji je bio biznismen. Naprasno se povukla iz sveta glume sa 39 godina, nakon što je rodila sina Lea

- Kad sam ga uzela u ruke, filmovi, snimanja, slava, sve je to za mene bio neki drugi svet. Napustila sam glumu i odlučila da budem s detetom, da ga dadilje ne vuku po setovima - otkrila je Beba.

Pročitajte Na vrhuncu slave napustila Srbiju: Evo kako danas izgleda čuvena Neda iz serije Greh njene majke

Ipak, brak sa Radeljakom nije bio onakav kakvim ga je zamišljala. Trpela je neverstva, a nakon što se njegova veza sa glumicom Enom Begović obelodanila zvanično se razvela. 

Usledila je teška borba za starateljstvo nad sinom, pa je Radeljak u jednom trenutku bivšu ženu proglasio alkoholičarkom i smestio je na Kliniku za odvikavanje.

Od 1965. godine preselila se u Rim, a u Italiji je bila uspešna i voljena. U večnom gradu živela je sa suprugom Josipom Radeljakom, koji je bio biznismen. Naprasno se povukla iz sveta glume sa 39. godina, nakon što je rodila sina. Govorila je da više nije imala motiva da zarađuje novac, niti da gradi karijeru.

Radeljak ju je ucenjivao i tražio da ostavi sina, ali ona to nije mogla da učini. Leo i Beba bili su godinama u tajnom kontaktu, a viđali su se u Londonu. 

- Svi grešimo i sve je to deo života. Uvek sebi kažem – ako sam pogrešila, sve to sam debelo platila i nikome nisam ostala dužna - rekla je jednom prilikom Beba.

Bebin bivši oženio se svojom tadašnjom ljubavnicom, koja je 45 dana nakon venčanja poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na Braču.

Iako se povukla sa javne scene, izgled Bebe Lončar ostao je urezan u sećanju publike. Ona danas živi mirnim životom u stanu na Dorćolu

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Kako se pričalo po Beogradu, sreću je pronašla uz Stevana Marinkovića Knićanina, ali ona o tom delu svog života nikad nije govorila.

Sudeći po fotografijama koje je svojevremeno podelila na društvenim mrežama, izgled Bebe Lončar menjao se tokom godina, ali je i dalje otmena, elegantna i dama bez premca kakva je uvek bila.

Komentari. (0)

Loading