Anica Dobra

Stan na Dorćolu, umetničke slike i moderan nameštaj: Ovde živi Anica Dobra (foto)

Autor:

28.10.2023 19:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stan Anice Dobre uređen je s puno ljubavi i truda



Istaknuta dramska umetnica Anica Dobra poznata je po svom prefinjenom stilu, ali i po izuzetnom ukusu kada je uređenje doma u pitanju. 

Iako godinama slovi za jednu od najboljih glumica, ona je uspela da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa do sada niko nije znao kako stan Anice Dobre izgleda. 

Ata Images

 

Naime, stan Anice Dobre nalazi se na Dorćolu, a zahvaljujući objavama koje je njena ćerka Mina podelila na društvenoj mreži Instagram uspeli smo da zavirimo i saznamo kako ušuškana oaza izgleda.

Ušuškani stan Anice Dobre je pun ljubavi

Sudeći po fotografijama, prostrani stan Anice Dobre ima veliku terasu na kojoj glumica uživa u ispijanju omiljenih napitaka, a kako je nedavno otkrila, čaj od svežeg đumbira je obavezan svakog dana.

Instagram

 

Najslađe priče vode se baš tu, prijateljski razgovori, a neizostavno je i uživanje sa ljubimcem, mačkom koju svi ukućani obožavaju.

Pročitajte Čarobni napitak Anice Dobre topi masne naslage, ublažava prehladu i stres

Porodičnu oazu krasi moderan nameštaj u bež i krem boji, ali sa primesama nekih vedrijih boja, koje celom domu daju poseban šarm. 

 

 

Instagram

 

Instagram

 

Dom slavne glumice uređen je sa puno ljubavi i stila, a pažljivo odabrani detalji kao što su lampe, ogledala, slike na zidovima i ramovi sa porodičnim fotografijama daju posebnu čar.

Podsećanja radi, Anica Dobra je u braku sa biznismenom Miodragom Sovtićem dobila ćerku Minu koja je nedavno izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku Luki Nikoliću.

Komentari. (0)

Loading