Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović razmenjivala nežnosti sa ovim muškarcem, Filip sve gledao (video)

Autor:

25.04.2024 11:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uloga Aleksandre Prijović ostavila neizbrisiv trag



Sve što je u životu postigla Aleksandra Prijović duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci supruga Filipa Živojinovića.

Osim izvanredne muzičke karijere, regionalna muzička zvezda svojevremeno se oprobala i u glumačkim vodama, a uloga Aleksandre Prijović ostavila je neizbrisiv trag. 

M.M./ATAImages

 

Prva uloga Aleksandre Prijović bila je u čuvenoj seriji "Ubice mog oca", a glumačka ekipa maksimalno se trudila da joj olakša posao. Ipak, ona se nije prijatno osećala pred kamerama.

Pročitajte Šta mu bi?! Filip Živojinović iskreno o braku, Aleksandra nije mogla da zadrži suze

Da je uloga Aleksandre Prijović zahtevna i teška svedoče reči kojima je opisala prisne scene sa glumcem Branislavom Trifunovićem

- Bilo me je sramota da se zagrlim sa njim, da se mazimo i da budemo prisni, bukvalno sam se uspaničila. Svi su pokušali da me opuste i da me smire, pa čak i Filip.

On mi je davao savete kako da se opustim i šta da radim, ali dok nisam sama shvatila, ništa drugo mi nije pomoglo.

Inače, Bane je potpuni profesionalac i da njega nije bilo, ne bih ja završila nikada svoje scene - bila je potpuno iskrena Aleksandra. 

Pročitajte U noge Aleksandre Prijović svi gledaju, da li biste nosili ovakve papuče?

Iako se uloga Aleksandre Prijović neizmerno dopala publici, ona se, ipak, posvetila pevanju koje joj je poslednjih meseci donelo nezapamćenu popularnost.

Podsećanja radi, supruga Filipa Živojinovića snimila je i naslovnu numeru za četvrtu sezonu ove domaće serije, a pesma ”Duguješ mi dva života” postala je veliki hit. 

Komentari. (0)

Loading