Lazar Ristovski

Danica i Anica zajedno pred kamerama: Lazar Ristovski sve namestio, koji muškarac bi ovo uradio

Autor:

26.04.2024 12:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odluka Lazara Ristovskog zatekla domaću javnost



Odluka Lazara Ristovskog da na novom projektu angažuje bivšu suprugu Danicu i sadašnju devojku Anicu Lazić zatekla je domaću javnost. 

instagram anica lazic selfi/ata images, antonio ahel

 

Dve dame će se, prema pisanju medija, pojaviti u novoj seriji ”Krunska 11” čija se premijera očekuje na jesen ove godine.

Pročitajte Nekada je tamo bio sa Danicom - Zavirite u ljubavno gnezdo Lazara Ristovskog i njegove devojke u Crnoj Gori

- Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose.

Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Danica će igrati u prvoj sezoni, dok će se Anica pojaviti u drugoj. 

One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču.

S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom. Njih sve snimaju zajedno i fino se slažu.

Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku - otkriva izvor za Kurir

Pročitajte On uživa sa 39 godina mlađom, a ona... Kako je Danica Ristovski odreagovala na vest o vezi bivšeg muža

Neočekivana odluka Lazara Ristovskog podelila je mišljenja publike. Dok jedni smatraju da je sasvim u redu to što su obe dame angažovane na projektu, drugi tvrde da je ovoga puta prešao granicu. 

Komentari. (0)

Loading