Vuk Bojović

Gledate je svakog dana na malim ekranima, a niste znali da je ona najmlađa ćerka Vuka Bojovića (foto)

Autor:

21.04.2024 18:41

Foto: youtube printscreen / veče, vino i pianino

Foto: youtube printscreen / veče, vino i pianino

Najmlađa ćerka Vuka Bojovića je ova prelepa voditeljka



Vuk Bojović, direktor Beogradsko zoološkog vrta i čovek koji je ostao upamćen kao veliki dobrotvor i humanitarac, preminuo je 17. seprembra 2014. godine. 

Životna priča ovog samostalnog umetnika u isto vreme inspiriše i intrigira, a malo ko zna da je ova prelepa voditeljka najmlađa ćerka Vuka Bojovića. 

Youtube / Goli Zivot TV Happy

 

Poznato je da Vuk iza sebe ima dva braka. Prva supruga Anđela podarila mu je troje dece, dok sa novinarkom Vesnom Radović ima ćerku Mašu koja je izrasla u pravu lepoticu. 

Pročitajte Na tatu nasledila umetnički gen - Upoznajte ćerku Baneta Vidakovića (foto)

Najmlađa ćerka Vuka Bojovića diplomirala je pozorišnu režiju, a radi kao novinarka redakcije „Sputnjik Srbija” i autor je emisije „Maša i”.

Zahvaljujući fotografijama koje deli na društvenim mrežama, saznali smo da Maša, osim svog posla, voli da putuje, provodi vreme sa prijateljima i da je od oca nasledila ljubav prema životinjama.

Ćerka Vuka Bojovića rođena je u Beogradu 1990. Nakon završene Treće beogradske gimnazije upisala je Akademiju umetnosti u Beogradu, odsek pozorišna režija, u klasi Ljubiše Ristića.

Diplomirala je 2013. sa predstavom „Lepotica Linejna” Martina Makdone u kojoj je glavnu ulogu igrala Rada Đuričin. U Sputnjiku radi od 2015. godine.

Najmlađa ćerka Vuka Bojovića očarala je pratioce na Instagramu, a njene fotografije broje na stotine lajkova i komentara. 

Prirodna lepotica”, „Kakva žena”, „Baš ličiš na oca”, samo su neki od komplimenata na račun Mašinog besprekornog izgleda.

Komentari. (0)

Loading