Bane Vidaković

Na tatu nasledila umetnički gen: Upoznajte ćerku Baneta Vidakovića (foto)

Autor:

02.04.2024 21:35

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Ćerka Baneta Vidakovića je talentovana umetnica



Bogata karijera Baneta Vidakovića dobro je poznata, ali o privatnom životu glumac nema običaj da govori. Ipak, poznato je da dramski umetnik iza sebe ima brak sa novinarkom Minom Vidaković koji je trajao 20 godina, a u kome su dobili dvoje dece.

Ćerka Baneta Vidakovića Majda, baš kao i sin Mateja, ocu su bili najveća podrška tokom razvoda koji je izuzetno teško podneo.

Dalibor Danilović

 

Kako su svojevremeno preneli domaći mediji, tadašnja glumčeva supruga odlučila je da promeni život iz korena i preselila se u inostranstvo, dok su deca ocu bila oslonac i snaga.

Ćerka Baneta Vidakovića prava je lepotica koja je na tatu nasledila umetnički gen.

Pročitajte Ispovest Baneta Vidakovića - Brdo novca sam bacio na porok, dilere sam dočekivao bejzbol palicom, a onda sam sreo nju

Majda se bavi umetničkom fotografijom, ima svoj studio u kojem njena kreativnost dobija posebni izraz, a živi trenutno u Holandiji, u Amsterdamu.

 

 

Jednom prilikom glumac je otkrio čime se bavi i njegov sin Mateja, ali i kakav odnos ima sa ćerkom, te da li se viđaju, pošto su geografski razdvojeni.

- Naravno da se kao i svaki roditelj susrećem sa problemom kako zaštititi decu od svih opasnosti koje vrebaju.

Pročitajte Posle toliko godina, Bane Vidaković priznaje - Oduvek sam ljubomoran na muža Anice Dobre što ju je maznuo

To što sam ja svoju mladost proživeo divlje pomoglo je da sa njima imam vrlo otvoren i iskren odnos. Mislim da su dovoljno inteligentni i pametni i da su pregurali te krizne godine premda žive u jednoj veoma opasnoj zemlji, u Holandiji. Moj sin u Utrehtu studira scenario i muzičku produkciju.

Komentari. (0)

Loading