Jelena Gavrilović

Život na visokoj nozi: Zavirite u prelepi stan Jelene Gavrilović, jedan detalj će vas ostaviti bez daha

Autor:

07.07.2023 19:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stan Jelene Gavrilović uređen je sa stilom



Jelena Gavrilović koju trenutno gledamo u ulozi Anđelke u popularnoj domaćoj seriji „Od jutra do sutra” pazarila je nekretninu u luksuznom delu Beograda.

Instagram

 

Prelepi stan glumica je sredila po poslednjoj modi, a zahvaljujući društvenim mrežama imamo priliku da zavirimo u unutrašnjost doma jedne od najpoželjnijih dama sa naših prostora. 

Pročitajte Uz ova 3 trika Jelene Gavrilović brzinski ćete izgubiti 6 kilograma

Budući da je veliki zaljubljenik u prirodu nije čudo što je Jelena prilikom uređivanja stana koristila prirodne, tople boje odnosno pastelne, krem i braon nijanse.

Instagram

 

Pažljivo birani nameštaj dao je poseban pečat, a tirkizna fotelja u kojoj glumica uživa dok ispija popodnevnu kafu mnogima je zapala za oko. 

Instagram

 

Kada se zaželi svežeg vazduha prostrana terasa sa pogledom na Savu idealno je mesto za odmor, ali i za kućni trening onda kada od silnih obaveza ne stiže da ode u teretanu. 

Instagram

 

Trpezarijom dominiraju zemljani i sivi tonovi, što je poslednjih godina pravi hit u svetu, a savršeno se uklapa u ceo enterijer i čini stan Jelene Gavrilović pravom oazom mira. 

Instagram

 

 

Spavaća soba je u nud tonovima, a zahvaljujući velikim prozorima okupana je prirodnom svetlošću što je Gavrilovićevu posebno očaralo. 

Instagram

 

Podsećanja radi, lepa glumica već nekoliko godina uživa u pelepoj ljubavnoj priči sa partnerom Dariom, koga čuva kao zmija noge.

Pročitajte Broji sitno - Udaje se Jelena Gavrilović, ona će joj pevati na svadbi (video)

Jelena se veoma retko pojavljuje sa dečkom na javnim mestima, a na društvenim mrežama zajedničkih fotografija skoro i da nema, jer o sreći se ćuti kažu mudri ljudi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Marina

10.07.2023 02:35

Glumica prefinjene lepote.