Marko i Adrijana

Marko Jarić i Adrijana Lima imaju najlepši početak ljubavne priče, ovaj gest čine samo pravi muškarci

Autor:

21.06.2024 21:45

Foto: MiamiPIXX/Backgrid USA/Profimedia

Foto: MiamiPIXX/Backgrid USA/Profimedia

Ljubav Marka Jarića i Adrijane Lime započela je ovako, može li romantičnije?Ljubav Marka Jarića i Adrijane Lime delovala je kao da je ona prava, za ceo život.

Ipak, njihovoj sreći došao je kraj pre nekoliko godina, a tokom braka dugog sedam godina dobili su dve ćerke, Valentinu i Sijenu, koje su centar njihovih svetova, te su bivši supružnici u odličnim odnosima posle razvoda.

Stephen Shugerman/Getty Images

 

Kako su svetski mediji prenosili te 2016. godine, razlog za krah braka bila je Markova prevara preko koje brazilska manekenka nije mogla da pređe.

Kada se saznalo za njihovu emotivnu vezu, svi su se pitali samo jedno - kako je slavni košarkaš uspeo da zavede jednu od najlepših žena na svetu?

Ljubav Marka Jarića i Adrijane Lime započela je filmski i najromantičnije moguće, a o tome su u nekoliko navrata i sami govorili za medije.

Ljubav Marka Jarića i Adrijane Lime ipak nije imala srećan kraj

Nije tajna da je naš košarkaš oduvek bio poznat kao veliki džentlmen, čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka.

Ipak, Marko dugo nije želeo da otkrije kako je smuvao jednu od najlepših žena sveta.

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

INFphoto.com/INSTAR Images/Profimedia

 

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama.

Pročitajte Bivši muž joj je Srbin, drugarica Srpkinja - Najbolja prijateljica Adrijane Lime je ćerka fudbalskog trenera

Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

Nema sumnje da je Jarić pravi šarmer budući da je uspeo da osvoji mnoge slavne lepotice, a mnogi komentarišu da bi muškarci od njega trebalo da uče.

Komentari. (0)

Loading