Adrijana Lima

Bivši muž joj je Srbin, drugarica Srpkinja: Najbolja prijateljica Adrijane Lime je ćerka fudbalskog trenera

Autor:

06.10.2023 20:40

Foto: Photo by Arnold Jerocki/Getty Images for Fondation Prince Albert II

Foto: Photo by Arnold Jerocki/Getty Images for Fondation Prince Albert II

Najbolja drugarica Adrijane Lime nerazdvojna je od manekenke



Otkako se vratila sa porodiljskog bolovanja, Adrijana Lima ponovo je u centru medijske pažnje. Manekenkin život veoma zanima svetsku javnost, pa su se u poslednje vreme pozabavili time ko je najbolja drugarica Adrijane Lime?

Frazer Harrison/Getty Images

 

Budući da je poznato koliko voli Srbiju i naše ljude, verujemo da se nećete iznenaditi kada čujete da je najbolja drugarica Adrijane Lime naše gore list.

Naime, bivša supruga Marka Jarića nerazdvojna je sa ćerkom proslavljenog fudbalera i selektora Radomira Antića, i zove se Ana Antić.

Pročitajte Svekrva i snaja koje se vole - Ovo je majka Marka Jarića, nikada nije prebolela njegov razvod od Lime

Ana obožava prelepu Brazilku i kaže da joj je kao mlađa sestra koju nikada nije imala.

Antićeva je istakla da sa Adrijanom uvek nauči nešto novo, bilo da je reč o šminkanju, fitnesu ili hrani, i uživa da provodi vreme sa njom.

Instagram

 

Lima svojoj prijateljici uvek daje dobre savete, pa je svaki trenutak sa njom poučan i interesantan. Ona ističe da odlično utiču jedna na drugu i da međusobno prenose pozitivnu energiju.

Pročitajte Zvezde crvenog tepiha - Dženifer pokidala, svi gledali u Adrijanu Limu

Podsetimo, Adrijana Lima porodila se pre nekoliko meseci i na svet je donela sina Sijana, a njena najbolja drugarica nedavno je na manekenkinom rođendanu otkrila koliko je mališan porastao kada je objavila fotografiju sa bebom.

Instagram

 

„Srećan rođendan mojoj najboljoj drugarici. Želim da ti zahvalim na svoj podršci, mudrim rečima, velikodušnosti i ljubavi. Ti si definicija pravog prijatelja, neverovatna majka i istinski skromna osoba”, napisala je Ana u opisu fotografije sa Adrijaninim sinom.

Komentari. (0)

Loading