Marko Jarić: Nova ljubav osvežava

Autor:

24.08.2019 20:30

Foto:

Foto:



Proslavljeni košarkaš i zavodnik Marko Jarić leto provodi sa svojom devojkom, manekenkom Boni Mjuler, i kćerkama i otkriva im lepote Kalemegdana i crnogorskog primorja

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić (40) sa svojom devojkom, američkom manekenkom Boni Mjuler (27), koju prilično čuva od javnosti, ovo leto provodi i u Crnoj Gori. Zaljubljeni par, koji je dve godine u vezi, odmara se u Budvi, a sa njima su i njegove kćerke Valentina i Sijena, koje ima iz braka sa slavnom lepoticom Adrijanom Limom. Da bi familijarno letovanje bilo potpuno, tu je i Markova mama Leposava. Iako nema zajedničkih fotografija, Boni je indirektno potvrdila da uživa na crnogorskom primorju objavivši sliku s plaže.

Koliko je ljubav bivšeg košarkaša i američke lepotice ozbiljna svedoči i to što svaki slobodan trenutak koriste da budu s njegovim devojčicama. Romansu s Boni Mjuler je prvi put obznanio podelivši fotografiju za stolom na kojoj se drže za ruke, s tim što im se nisu videla lica. Posle nekoliko meseci ipak je otkrio identitet svoje nove devojke. Na svom instagram profilu okačio je fotku sa jedrenja, koju je ukrasio sa tri srca, gde se vidi kako Boni vesla, a u barci je mlađa kćerka Sijena.

Ove idilične scene dokaz su i da razvod može biti civilizovana kategorija. Adrijana, koja je posle razlaza sa Markom bila u turbulentnoj vezi sa turskim biznismenom Emirom Ujarom, aminuje to da njene kćerke provode vreme sa novom devojkom njenog bivšeg muža.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

NE ZOVI ME DUŠO

Boni je rođena u Čikagu, specijalizirala se za reklamiranje donjeg veša, kupaćih kostima i satova, a dosta posla donosi joj i snimanje spotova za klinike za ulepšavanje. Kada je počela da izlazi, nije imala omiljene klubove, sve dok je najbolji prijatelj nije odveo na nastup jednog stendap komičara, od tada su joj to najdraža mesta za zabavu. Voli da prati sportska dešavanja, naročito hokejaški klub iz rodnog grada. Ova 172 santimetra visoka lepotica smeđih očiju i pre nego što je počela vezu sa jednim od najvećih srpskih zavodnika, na pitanje kakvi je muškarci privlače, rekla je da joj je važno da njen partner bude visok, da ima široka ramena i da je istinski džentlmen.

- Bitno je da je pričljiv, da ume da me nasmeje i da se pored njega osećam poštovano - izjavila je Boni i dodala da ne voli kada je neko zove “dušo” a da nije njen dečko.

Inače, manekenka obožava Diznijeve filmove, opsednuta je morem, a najpoželjnijom se oseća kada se istušira posle celog dana provedenog na plaži. Na pitanje šta je njena životna deviza, citirala je Elvisa Prislija: “Istina je kao sunce, možeš ga zakloniti rukom, ali ono neće nestati.”

Boni je nedavno sa Markom boravila u Beogradu i bila je oduševljena pogledom sa Kalemegdana, a na društvenim mrežama je postavila i snimak spomenika Pobednik.

Maja Gašić

Autor