Majčinstvo je potpuno promenilo život prelepe Adrijane Lime - Sebe je stavila u drugi plan!

Autor:

22.09.2020 15:03

Foto:

Foto:



Brazilska manekenka i bivši anđeo 'Viktorije Sikret' 39-godišnja Adrijana Lima priznala je da je majčinstvo u potpunosti promenilo njen život.

Zelenooka lepotica ima dve ćerkice, desetogodišnju Valentinu i osmogodišnju Sijenu sa bivšim srpski košarkašem Markom Jarićem. A u intervju za 'Vog Indija' oktrila je da je nakon što se ostvarila kao majka, potpuno u drugi plan stavila lepotu i brigu o sebi. - Kako su moje ćerke rasle, shvatila sam da kopiraju mnogo toga što radim, kao i moje navike, pa mi je bilo važno da se pobrinem da kopiraju one dobre. - Ispričala je Lima.

Lepa Adrijana istakla je da se trudi da svoju decu nauči pravim vrednostima ali da ih isto tako ne uguši preteranim mešanjem u odluke koje donose mališani. - Pustila sam ih da ekperimentišu sa mojom šminkom, maskama i kremama, kao što to čine mnoga deca, ali pokušavam da ih naučim da vole svoju kožu, da se zdravo hrane i takođe vežbaju pozitivno mentalno zdravlje kroz meditaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 12, 2019 at 1:35pm PDT

Nakon braka koji je trajao sedam godina, Adrijana i Marko odlučili su da stave tačku na ljubav.

Podsetimo, Adrijana trenutno uživa u svojoj deci, sama, bez muškarca u njenom životu, nakon što se razvela od našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, ona je nakon pokušaja da zaboravi Marka brzopleto ušla u emotivne veze sa nekoliko partnera ali je posle svega ipak odlučila da se u potpunosti posveti ćerkama.

Nakon što su stavili tačku na svoj brak, bivši supružnici shvatili su da je za njihove ćerkice ipak najbolje da ostanu u dobrim odnosima što su i učinili, te se redovno viđaju i provode vreme sa decom, a praznike obavezno proslavljaju i dalje kao skladna porodica. - Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos – govorio je svojevremeno Marko koji je, kao što je i obećao, sa svojom bivšom suprugom nastavio da proslavlja i svoje i dečje rođendane, kao i Dan zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_jaric10) on Jul 9, 2019 at 9:21am PDT

Marko je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu – nadovezala se brazilska lepotica koja je u pauzama novih romansi često umela kroz setu da prokomentariše dobar izgled oca svoje dece.

Bila sam sa tobom deset godina, a nikada nisam videla da ovako dobro izgledaš. Anđeoski elegantno – pohvalila je ona nebrojeno puta Jarića, ali ipak je odlučila da ostanu samo dobri prijatelji, prvenstveno jer bi njihovo pomirenje najverovatnije zbunilo ćerkice. – Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. 

Adrijana Lima otkrila svojih 10 beauty tajni: Menekenka bez ovog proizvoda ne izlazi iz kuće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria's Secret 🌸 Source (@dailyvictoriassecret) on May 2, 2014 at 10:54pm PDT

Baš zbog toga, Adrijana i Marko shvatili su da bi se pokušajem pomirenja poigrali i s njihovim osećanjima i da bi eventualni ponovni razlaz ovog puta možda loše uticao na njih – otkrio je izvor blizak poznatom paru razlog njihovog razdvojenog života i pored očiglednih jakih emocija. U međuvremenu, s ljubavnim iskricama ili ne, njih dvoje nastavili su da provode zajedničko vreme sa svojim naslednicama, kad god im poslovne obaveze dozvoljavaju, a što im oboma nesumnjivo veoma godi.

Marko Jarić i Adrijana Lima: Zajednički dani u karantinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Dec 22, 2016 at 7:36am PST