Ne mogu jedno bez drugog: Adrijana Lima i Marko Jarić obeležili dan koji za njih ima posebno značenje

Autor:

15.02.2017 12:59

Foto:

Foto:



Brazilska manekenka Adrijana Lima i naša košarkaška zvezda Marko Jarić nisu zajedno već skoro tri godine i svaki put kada pomislimo da je ovoj ljubavi zaista došao kraj, oni nađu način da nas razuvere.

Adrijana proglašena najomiljenijim Anđelom: Zašto svi vole bivšu srpsku snajku?

Osim što omiljena bivša srpska snajka gaji odlične odnose sa Jarićevom sestrom - kreatorkom Tamarom Jarić, što se ne dešava baš često nakon razvoda, ovaj bivši par neretko na društvenim mrežama objavljuje dirljive porodične fotografije.


I mada su Adrijanu u poslednjih godinu dana, otkako se par i zvanično razveo, povezivali sa brojnim muškarcima, što je ostalo samo na nivou glasina, ne možemo da se otmemu utisku da između nje i Marka još uvek postoji ljubav i vezanost, koja nema samo veze s činjenicom da imaju zajedničku decu.

Seksi božićna čestitka Adrijane Lime (foto)

Izjave koje jedno o drugom daju, nežne i pune ljubavi, čini se da nisu samo proizvod "dobrih odnosa" nakon rastanka.

A najnoviji snimak koji je naš čuveni košarkaš napravio, a Adrijana podelila na svom Instagram profilu, potvrđuje da "gde ima dima, ima i vatre".

❤️VALENTINA AND SIENNA❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Feb 14, 2017 at 5:18pm PST


 - Volim te mama. Srećan Dan zaljubljenih, ti si najbolja mama u univerzumu. Od Valentine, Sijene i... Marka! - pročitala je značajno starija Valentina.

Manekenka je bila iskreno obradovana ovim gestom, a na spomen Markovog imena, pritrčala je bivšem suprugu i zagrlila ga. Potom se okrenula ćerkama i dodala:

- Okej, sad ste u nevolji.


Osim što se u svetu slavi kao Dan zaljubljenih, 14. februar ima posebno značenje za Adrijanu i Marka. Naime, njih dvoje su se baš na taj dan pre osam godina venčali. Tako da je ova jučeršnja proslava imala specijalno značenje za bivše supružnike...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading