Snežana Savić

Snežana Savić progovorila o ljubavi: Uvek sam bila kritikovana, nikad nisam dobila kompliment

Autor:

11.06.2024 13:13

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Izjava Snežane Savić o ljubavi mnoge je iznenadila



Snežana Savić od početka karijere slovi za jednu od najlepših i najprefinjenijih dama na javnoj sceni, za kojom su uzdisali mnogi muškarci.

Baš zato je najnovija izjava Snežane Savić o ljubavi mnoge iznenadila jer se niko ovome nije nadao. Iako poznata po svojim uspesima na sceni, glumičin ljubavni život je bio pun turbulentnih trenutaka.

Zoran Lončarević

 

Dok je još bila student na Fakultetu dramskih umetnosti Snežana se prvi put udala. Međutim, taj brak nije potrajao i brzo se okončao.

Njen drugi suprug bio je Dragoslav Lazić, reditelj i scenarista koji je bio 17 godina stariji od nje. U tom braku dobili su kćerku Anitu, koja je postala svetla tačka u njihovim životima.

Međutim, iako su započeli porodični život zajedno, njihova bračna zajednica nije dugo potrajao, a nakon njihovog razvoda on se ponovo oženio.

Izjava Snežane Savić - ko se ovome nadao?

Govoreći za televiziju "Una" umetnica je otkrila da je u emotivnom segmentu uvek bila krhka, nesigurna i sve samo ne fatalna.

Kao objašnjenje, Snežana tvrdi da je u ljubavi uvek bila nesigurna jer je odrastala u patrijarhalnoj porodici gde je pokupila brojne nesigurnosti:

- Uglavnom sam bila fatalna po sebe. Tu sam bila fatalna. A po muškarce ne, uvek sam bila nesigurna. Mi smo generacije koje su odrastale sa roditeljima koji su nas patrijarhalno vrlo strogo vaspitavali.

Pročitajte Ispovest Snežane Savić - Nisam dozvoljavala da se sazna da sam loše

Oni nam nisu bili vetar u leđa, da kažu: "Jao, ti si divna, sine, najbolja si, bićeš najbolja. Slobodno hodaj uzdignute glave, niko ti ništa ne može."

Ne, naprotiv, uvek su kriteriozni bili. Uvek su nas kritikovali. To ti ne valja, to moraš da popraviš, moraš ovo, moraš ono... Uvek je bilo nešto moraš.

Ova izjava Snežane Savić naišla je na oprečne komentare. Dok jedni tvrde da je nemoguće da žena njenih kvaliteta može da bude nesigurna, drugi joj aplaudiraju na hrabrosti da stvari nazove pravim imenom.

Komentari. (0)

Loading