Sloboda Mićalović

Deca na to moraju da se naviknu: Sloboda Mićalović presekla, odluka nije bila nimalo laka

Autor:

07.06.2024 16:00

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Odluka Slobode Mićalović nije bila laka



Bajkovito venčanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, 12. maja 2008. godine u Crkvi Vasilija Ostroškog, bilo je kruna ljubavi rođene šest godina ranije na snimanju filma „Zona Zamfirova”.

U godinama koje su usledile bračni partneri dobili su dve ćerke, Milu i Veru, a odluka Slobode Mićalović koju je nakon porođaja morala da donese nije bila nimalo laka. 

Boško Karanović

 

Budući da snimanja zahtevaju često odsustvo od kuće, odluka Slobode Mićalović da se vrati poslovnim obavezama je u početku teško padala njenim mezimicama. 

Pročitajte Sloboda Mićalović progovorila o prevari u braku, ovo je istina

Ipak, Sloboda se trudila da svaki slobodan trenutak posveti porodici, a Mila i Vera su zahvaljujući njenim i Vojinovim metodama u vaspitavanju stasale u kulturne, obrazovane i lepe mlade dame.

- Teško mi pada kada snimam i u Srbiji, van Beograda, jer nisam sa decom, ali moj život su i posao i porodica. Odavno sam shvatila da je to čergarski život i moja deca na to moraju da se naviknu.

Naravno, ne bih volela da non-stop snimam u inostranstvu i da nemam vremena za ćerke, porodicu i pozorište, za moj posao u Srbiji. Ali, prijaju mi povremeni izleti u druge kulture i predele. To mi je izazov.

Svi mi glumci vapimo za izazovima i malo nam je tržište naše zemlje. Najvažnije je usuditi se da se otisneš dalje, a ja sam se usudila i to iskustvo bilo je divno - otkrila je glumica u emisiji ”Kec na jedanaest”.

Komentari. (0)

Loading