Vojin Ćetković

Nije mogao ni da nasluti, Vojin Ćetković proživeo pravu agoniju: Spavao sam pored toaleta

Autor:

02.02.2024 21:16

Foto: Antonio Anhel/ATAImages

Foto: Antonio Anhel/ATAImages

Reči Vojina Ćetkovića podigle prašinu u javnosti



Iako godinama važi za jednog od najtalentovanijih glumaca, Vojinu Ćetkoviću pošto je za rukom da privatnost sačuva od radoznalih pogleda. 

Jednom prilikom napravio je presedan i otkrio detalje koje je do tada malo ko znao, a reči Vojina Ćetkovića podigle su veliku prašinu u javnosti. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Po završetku snimanja prve sezone serije „Porodično blago“, u jesen 1998. godine, glumac je dobio poziv za obavezno odsluženje vojnog roka u kasarni u Baru.

Pročitajte Dala mu je hranu i nešto para - Ova legendarna glumica je Vojinu Ćetkoviću pomogla na početku karijere

O svom iskustvu javno je govorio, a reči Vojina Ćetkovića će slomiti i najtvrđa srca.  

- U vojsku su me ispratili Nebojša Glogovac i Dragan Nikolić, koji mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Seo sam na avion i stigao u kasarnu u deset uveče.

Stavili su me da spavam pored toaleta, nisam znao šta me je snašlo. Oko mene su bili klinci od 17-18 godina, svi su bili deset godina mlađi od mene.

Moj pretpostavljeni je bio moje godište - prisetio se glumac za „srbija24”, a prenosi nova.rs.

Tri meseca kasnije Ćetković je dobio premeštaj za Beograd, a kasnije saznaje i to da mu je povratak sredio legendarni Bata Živojinović koji je izuzetno cenio njegov lik i delo. 

- Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš - rekao je tada Bata Vojinu, piše pomenuti medij. 

Komentari. (0)

Loading