Žika Todorović: Bez posla i dalje na ulici

Autor:

18.03.2022 13:34

Foto:

Foto:

Žika Todorović bez posla i dalje na ulici



Naš omiljeni Đavo iza filma "Mi nismo Anđeli" Srđan Žika Todorović kako stoje stvari radne dane i dalje provodi na ulici. Nedavno smo pisali da je počeo na ulici da zarađuje, a izgleda da to čini i dalje. Znamo da je njegova prva ljubav bila muzika, mnoge deojke u Ex Yu uzdisale su lepim bubnjarom Ekatarine Velike, da bi bend napustio i otišao u glumačke vode.

Pročitajte i: Beograd 1987. godine - Žika Todorović sa prijateljem u veseloj vožnji

Ata Images

 


Zadnjih meseci izgleda da se vratio svojoj nekadašnoj ljubavi, muzici. Talentovanost i sluh za muziku ne može mu se osporiti, pa je tako bio i član žirija u čuvenom takmičenju "Ja imam talenat".

Kada smo ga prvi put videli kako zarađuje na ulici pevajući, svirao je gitaru, a sada je prešao na violinu, a šta je sa glumom Žiko?

Nezadovoljan je i ovaj put bio novcem koji su mu prolaznici ostavili, pa je rešio da pređe na autotjun, jer, kako kaže, to je sad moderno.

Razumemo ovaj Žikin sarkazam, jer, zaista, većina naše muzičke scene bazira se na autotjunu. Mnogi pevači falširaju, ali nema veze, zarađuju pozamašne svote novca, dok javnost za pravu i kavlitetnu muziku ne mari mnogo, to je Žika ovom slikom želeo da nam pokaže i poruči.

Pročitajte i: Četiri legende na istoj slici - Žiku Todorović preplavile emocije

 

 

Instagram

 

Možda se uskoro nešto i promeni Žiko.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Dana

19.03.2022 18:45

Genijalac u svakom smislu te reči, multitalentovan kao i ostali članovi njegove porodice. Respekt za ovog divnog čoveka!

Jelena

19.03.2022 23:45

Posle Srpskog filma karijera mu je išla samo nizbrdo. Znam da ću dobiti 100 negativnih komentara ali to je činjenica.