Ljiljana Stjepanović

Sin Ljiljane Stjepanović doživeo tešku nezgodu, okliznuo se na pešačkom i udario glavom, majčino srce tada je jedva izdržalo

Autor:

26.05.2024 19:07

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Sin Ljiljane Stjepanović doživeo je ozbiljnu nezgodu



Ljiljana Stjepanović neko je ko oduvek ima divan odnos sa medijima, ne eksponira se previše, ali zato ne odbija intervjue i vrlo je raspoložena da govori o svojoj porodici koju čine naslednici Igor i Vlastimir.

Stariji i mlađi sin Ljiljane Stjepanović plod su gimnazijske ljubavi Bojana Repića i talentovane glumice, kojoj je odluka o razvodu prekinula porodičnu idilu, te je mezimce sama odgajala i vaspitavala.

Luka Šarac

 

Izvela je sinove Ljilja na pravi put, obojica su pronašli njihovo parče sreće, ipak nije tajna da su glumici oni svojevremeno zadavali puno briga.

Danas je izuzetno ponosna na dvojicu naslednika, ali ranijih godina i te kako su svojim postupcima umeli da joj prirede stresove i neprospavane noći.

Sin Ljiljane Stjepanović povredio je glavu

Naime, stariji sin Ljiljane Stjepanović Vlastimir Repić studirao je u Americi, a kada se svetom proširila vest da sledi bombardovanje Srbije, spakovao se i vratio u domovinu, što glumici nikako nije bilo drago.

Ali to nije sve. Po povratku on je poželeo da se pridruži vojsci kao dobrovoljac. Na svu sreću odbili su ga i vratili kući jer nije imao obuku.

Igor, s druge strane, ne svojom voljom doduše, pre šest godina dodatno je preplašio umetnicu.

On se, navodno, okliznuo na zebru na pešačkom prelazu i udario glavom o banderu, zbog čega je prevezen u Urgentni centar. Čak i o tom nemilom događaju Ljiljana je jedva pristala da te 2017. godine da izjavu za medije.

Pročitajte Unuka Ljiljane Stjepanović nasledila je baku, gledamo je svakog dana na malim ekranima, neverovatno liče

- Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao.

Na zebru se okliznuo i udario glavom u banderu. Mora ponovo na snimanje glave - rekla je tada potresena glumica.

Komentari. (0)

Loading