Ljiljana Stjepanović

Unuka Ljiljane Stjepanović nasledila je baku, gledamo je svakog dana na malim ekranima, neverovatno liče

Autor:

18.02.2024 12:31

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Unuka Ljiljane Stjepanović je ova mlada glumica, zablistala je u nekoliko projekata



Divu srpskog glumišta Ljiljanu Stjepanović obožavamo da gledamo u svakoj novoj ulozi u kojoj uvek pokaže da, iako su iza nje četiri decenije blistave karijere, uvek ima nešto novo da ponudi publici.

Ipak, stižu mlađi glumci, njene kolege, među kojima je i unuka Ljiljane Stjepanović, Ksenija Repić, koja je već pokazala raskošni talenat.

Milan Maricic/ATAImages

 

Ljiljana ima dvojicu sinova i četiri unuke od kojih je najstarija već krenula njenim stopama, te imamo prilike da je gledamo u seriji "Azbuka našeg života" u ulozi Marije.

- Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate - rekla je ranije Ljiljana u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji, dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

Unuka Ljiljane Stjepanović ista je baka

- Imam razmak između zuba na baku i dosta ličim na nju kada je bila mlada - kazala je jednom prilikom unuka Ljiljane Stjepanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

Inače, od najranijih dana lepa Ksenija je pokazivala glumački talenat pa je tako još kao devojčica imala prvu ulogu u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

Pročitajte Ljiljana Stjepanović otvorila dušu o razvodu - Bilo je traumatično, jedva sam se iščupala...

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa.

Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi "pjedstave" za sve nas u kući - istakla je ponosna baka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

- Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna.

Komentari. (0)

Loading