Ljiljana Stjepanović

Ljiljana Stjepanović otvorila dušu o razvodu: Bilo je traumatično, jedva sam se iščupala...

Autor:

03.11.2023 19:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ljiljana Stjepanović razvod je teško podnelaIako je Ljiljana Stjepanović jedna od najistaknutijih dramskih umetnica, o njenom privatnom životu se malo toga zna. Ljiljana ima dva sina, IgoraVlastimira, koji su joj podarili četiri unukeKseniju, Ljiljanu i bliznakinje Angelinu i Doroteu.

Glumica se udala za ljubav iz srednje škole i to kada je imala samo dvadeset i jednu godinu.

Nažalost, zbog nepomirljivih razlika, Ljiljana Stjepanović razvod nije mogla da izbegne.

Ata Images

 

- To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma.

Pročitajte Unuka Ljiljane Stjepanović neverovatno liči na baku, a jednako je i talentovana

Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljem nego u lošoj atmosferi – otkrila je glumica svojevremeno za magazin Story i nije krila zašto je došlo do razvoda.

Ata Images

 

- Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak.

Od Ljiljane Stjepanović razvod je načinio velikog borca

Glumica smatra da joj je nedostajala prava porodica u životu, ali to je od nje načinilo velikog borca.

- Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. 

Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam — rekla je tada Ljilja, pa otkrila zbog čega je godinama kasnije ostala sama.

Luka Šarac

 

- Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru.

Pročitajte Ćerki je dao majčino ime, od oca nasledio talenat za muziku - Ovaj poznati muzičar je sin Zlate Petković

Međutim, u ovim godinama joj ne smeta to što je sama, već može kvalitetno da se posveti sebi i svom poslu.

- U ovim godinama prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe - zaključila je Ljiljana.

Komentari. (0)

Loading