Danijela Martinović

Danijela Martinović sve priznala: Osećala sam žensku sigurnost u njoj, Haninu majku sam doživljavala kao svoju

Autor:

26.05.2024 12:44

Foto: Dominik Brlečić / Instagram

Foto: Dominik Brlečić / Instagram

Izjava Danijele Martinović o porodici Huljić ne prestaje da se komentariše



Svi su s nestrpljenjem čekali da čuju koja je izjava Danijele Martinović kada je saznala da je njen dugogodišnji partner uplovio u emotivnu vezu, kasnije i brak sa njihovom zajedničkom saradnicom Hanom Huljić.

Hrvatska pevačica ostala je dostojanstvena u ne tako lakim trenucima, pa je tek sada posle nekoliko godina od raskida sa Grašom i njegove ženidbe otkrila šta misli o njegovoj tazbini.

Marko Vavpotić/m24 Salomon/Profimedia

 

Gostujući u HRT-ovom serijalu “Zauvijek autor” koji govori o životima i karijerama autora muzike ili tekstova, izjava Danijele Martinović o Vjekoslavi Huljić mnoge je iznenadila.

- Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, dakle kad sam došla u Magazin.

To je bio jedan vrlo, vrlo veliki zalogaj nakon Ljiljane Nikolovske, koja je po mom mišljenju i dan-danas jedna od najboljih pevačica sa ovih prostora svih vremena - rekla je pevačica.

Pročitajte Danijela je sa Grašom na ovo čekala dve decenije - Josip se pred punom dvoranom popeo na binu i... (video)

- Ja kad sam započinjala, osećala sam tu neku žensku sigurnost u njoj. Znala sam često, pogotovo na festivalima kad bi se viđali, kad bi ona bodrila nas, sesti joj u krilo.

To je bilo zaista tako prirodno, osetila sam neku majčinsku sigurnost u njenom krilu.

I to sam kasnije shvatila, to uopšte nema veze s godinama, to naprosto imate u sebi i širite to iz sebe - rekla je Danijela.

Profimedia

 

 

Komentari. (0)

Loading