Ceca i Dragana

Dragana napravila prvi korak ka pomirenju, sada Ceca u svom stilu uzvratila, kratko i jasno

Autor:

17.06.2024 16:29

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirković godinama je bio narušen



Odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirković neretko je bio glavna tema medija jer koleginice i dve velike muzičke dive godinama nisu komunicirale.

Stalno se prepričavaju njihove replike od pre šest godina, kada su se poslednji put srele na snimanju jednog novogodišnjeg šou-programa.

Ata images / Petar Đorđević

 

- Dobro veče... Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? - upitala je Dragana.

- Pa ne znam, ti odluči! Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo - odbrusila je tada Ceca.

Po tome smo svi mogli da zaključimo da je odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirković izuzetno narušen, a razlog za razdor među koleginicama nismo znali.

Odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirković danas je drugačiji

Ipak, 2024. godina donela je tektonske promene u životima obe dame, pa su one očigledno rešile da "zakopaju ratne sekire". 

U prilog tome govori činjenica da je Dragana nedavno čestitala Cecinoj ćerki venčanje sa izabranikom Nemanjom Gudeljem, a sada je i folk diva to prokomentarisala.

– Bilo mi je jako drago kad sam to čula. To je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba da bude.

To su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu. Dragani mnogo hvala – poručila je Ceca Ražnatović u razgovoru za Telegraf.rs.

Pročitajte Ceca slavi 51. rođendan - Čestitka u ponoć stigla od najdraže osobe, naterala suze na oči (foto)

Čini se da je neposredno Aleksandar Radulović Futa otkrio zbog čega je odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirković bio poljuljan. U pitanju je Draganin veliki hit koji je Ražnatovićeva želela za sebe.

Instagram printscreen

 

– Ja to nikad nisam krila. Nije samo Draganina pesma u pitanju, nego izađe nešto novo ili mi Marina otpeva šta su napravili, a ja kažem: Pa, to je za mene – otkrila je folk diva uz smeh, pa se prisetila kako je u tim situacijama reagovala njena prijateljica.

– Marina je znala da mi kaže: Šta je, bre, tebi? Ne može sve za tebe. Jesam li ti napisala super pesme, šta hoćeš?

– Kad sam čula “Pitaju me u mom kraju”, rekla sam: Futo, pa ovo je za mene. A on mi je odgovorio: Nije za tebe, za Draganu je, jesi li gluva – rekla je Ceca Ražnatović.

Komentari. (0)

Loading