Dragana Katić

Ispovest Dragane Katić: Sa hemioterapije na snimanja Granda, samo Saša Popović je znao

Autor:

25.05.2024 14:28

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Ispovest Dragane Katić nikoga ne ostavlja ravnodušnim



Dragana Katić važi za jednu od omiljenih srpskih voditeljki mada, iako veoma popularna, oduvek se trudila da privatni život krije daleko od očiju javnosti.

Zato je ispovest Dragane Katić koju je podelila sa Slavicom Đukić Dejanović mnoge iznenadila, zato što je uvek širokim osmehom krila sve životne probleme.

Zoran Kuzamnović Munja

 

Sa ocem njenih sinova rastala se još pre njihovog rođenja, a roditelji su joj bili desna ruka i velika podrška u odgajanju dece.

U jednom trenutku Draganina majka se razbolela, te morala na hemioterapije, a za njen problem tada je na poslu znao samo Saša Popović.

Kako je uspela da prebrodi taj period, kao i još mnogo situacija u životu, otkrila je u emisiji sadašnje ministarke prosvete koja se donedavno emitovala na jednoj kablovskoj televiziji.

- Tada kreće u stvari jedan onako, kako bih rekla, košmar - započeta je ispovest Dragane Katić.

Pretužna ispovest Dragane Katić

Da joj nije bilo nimalo lako da radi i brine o najbližima Dragana iskreno priča, kao i o tome da je potražila u tim trenucima stručnu pomoć.

- Tada sam otišla kod neuropsihijatra, rekla svoju situaciju i da ja nemam vremena za terapiju - kaže voditeljka koja je tokom emisije pomenula i da se veoma zalaže za psihoterapiju, te da smatra da je ona svakom čoveku potrebna.

Uz svoju majku voditeljka je bila svakog trenutka.

- To su bile hemioterapije pre podne, po podne sam snimala dva “Grand šoua”. Znao je samo Saša Popović - kaže Dragana Katić koja je uprkos teškoj situaciji uspevala sve.

youtube printscreen

 

Međutim, naišao je i veoma težak period kada je finansijski bilo teško sve ispratiti.

- Mi tada ulazimo u jedan period velikih finansijskih izazova i u jednom trenutku totalne finansijske nemoći - rekla je novinarka.

Pročitajte Dragana Katić (58) ovu namirnicu nikada ne drži u frižideru i nema ni kilogram viška

- Najteži deo priče je bio da tražim bilo kakvu vrstu pomoći.

Kako kaže, od ponosa nije htela ni od koga da traži, smatrala je da ona mora da obezbedi sve svojoj deci koja su u tom trenutku bila maturanti koji treba da odu na matursku ekskurziju, da obuku odela…

- Odnela sam zlato i prodala ga - kaže Dragana.

Ispovest Dragane Katić mnoge gledaoce naterala je da se zapitaju da li zaista imaju probleme, jer kada je otkrila sve detalje njenog života, mnogi su pred istinom zanemeli.

Uspešna, odvažna, svoja, hrabra majka, ćerka, prijateljica uspela je da svaku nedaću prevaziđe i reši sve, a danas je ponosna majka sinova koje je naučila da se dostojanstveno nose sa problemima.

Komentari. (0)

Loading