Katarina Žutić

Katarina Žutić oduševila vestima, nije ni sanjala da će joj se ovo dogoditi u zrelim godinama, majka joj je najveća podrška

Autor:

22.05.2024 12:45

Foto: R.Z./M.T ATAImages

Foto: R.Z./M.T ATAImages

Katarina Žutić nikad srećnija, jednostavno je odlučila



Katarina Žutić je posle bakine i dekine smrti nasledila prelepo parče zemlje, na kom je rešila da napravi svoju oazu mira. Seosko imanje uredila je baš po svojoj meri.

- Nema buke i nema te žurbe koju grad donosi. Kad sam u gradu, nema šanse da sedim kod kuće, da zalijem cveće, sredim bašticu, nešto slikam, imam ideje ili čitam. To ne može.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U gradu uvek ima nešto da se radi, uvek negde mora da se ode i slobodan dan se pretvori u jurnjavu, pa jedva čekam da dobijem neku obavezu da se odmorim - iskrena je glumica.

Gumica se preselila na prelepo imanje, ali je to nije omelo da nastavi da radi na pokretanju svog Jutjub kanala, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova. 

- Plan mi je da napravim i Jutjub kanal vezan za slikanje, na kome bih, kad steknem dovoljno znanja, mogla druge da uputim u tu vrstu meditativne relaksacije - istakla je Katarina Žutić, koja je sada otišla korak dalje i stvari preuzela u svoje ruke. 

Pročitajte Katarina Žutić oduševila vestima, nikad nije kasno za ostvarenje najvećih želja

Naime, već duže vreme njen Instagram profil veoma je posećen i Kaja je bila prinuđena da angažuje jednu devojku da se njime bavi. Međutim, stvari su se promenile, pa je ona odlučila da će se lično baviti njime.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Svečano objavljujem! Kako sam morala da otkažem devojci koja mi je do sada vodila Instagram profil, od sada ću ja to raditi.

Gledajte, videćete razlike. Naravno, ja nisam tako vična, ali daću sve od sebe - duhovito se Kaja obratila pratiocima i nasmejala ih do suza. 

Pogledajte i sami:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Kajo, samo napred! 

Komentari. (0)

Loading