Katarina Žutić

Katarina Žutić oduševila vestima, nikad nije kasno za ostvarenje najvećih želja

Autor:

13.12.2023 13:17

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Želja Katarine Žutić za budućnost vezana je za umetnost...



Katarina Žutić krenula je stopama slavne majke Svetlane Bojković, te je postala priznata glumica, a talentom i ulogama osvojila je srca mnogih. Iako je gluma njen životni poziv, to nije jedini umetnički talenat dramske umetnice. Shodno tome želja Katarine Žutić za budućnost vezana je za njene nove ljubavi i hobije.

Ata Images

 

Naime, glumica je talenat za slikanje nasledila od oca Miloša Žutića koji je želeo da upiše likovnu akademiju. 

- Slikanje me opušta. Stvaram bez opterećenja, a slikam oduvek. Odvažila sam se tek nedavno da uđem u svet akvarela. Nije to jednostavna tehnika, morate da savladate vežbe itd. Ali, eto, napredujem polako - istakla je umetnica svojevremeno.

Želja Katarine Žutić vezana je za slikarstvo, evo o čemu se radi

- Trudim se da sada sebi život napravim takvim da mi bude prijatno. Da osećam svrhu svog bivstvovanja i postajanja na planeti. Ne želim da jurim sa mesta na mesto, iz uloge u ulogu.

Zato i hoću da se posvetim slikanju i da napravim neku karijeru od toga, zato što mi to prija. To mi mnogo više prija jer me osamljuje i upoznaje me više sa samom sobom.

Pročitajte Ovde nastaje čarolija - Kaja Žutić otvorila vrata svog ateljea

Želja Katarine Žutić nešto je na čemu ona već vredno radi, te je nedavno napravila svoj atelje u kom nastaje prava magija. 

 

@mondoportal "To mi mnogo više prija jer me osamljuje..." Ceo intervju Katarine Žutić pogledajte na našem YouTube kanalu! #mondo #mondoportal #katarinazutic #intervju #fyp ♬ original sound - Mondo Portal

 

Glumica je već imala jednu izložbu, a kada njen radni prostor bude potpuno spreman, verujemo da će nas obradovati još nekom predstavkom svojih umetničkih dela.

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

17.12.2023 12:12

Штета