Nina Seničar

Ja da se porađam, a on u kafani?! Nina Seničar jasna, ovo radi pravi muž

Autor:

21.05.2024 21:15

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Reči Nine Seničar podelile su mišljenja javnosti, razlog je ovo



Reči Nine Seničar, poznate glumice koja će uskoro po drugi put postati majka, privukle su nezapamćenu pažnju javnosti. 

Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

 

Prilikom gostovanja u podkastu ”Jednostavno roditelj” atraktivna glumica govorila je o najdubljim emocijama, odrastanju, životnim strahovima, a reči Nine Seničar na temu roditeljstva mnogi komentarišu. 

Pročitajte Ljubav su krili kao zmija noge - Ovaj poznati fudbaler bio je dečko Nine Seničar (foto)

- Sada me neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani i da piješ sa društvom, šta ako se njoj nešto desi... 

On treba da bude tu i da vidi sve. To ne može da se opiše rečima. Ne krivim muškarce. To se jednostavno tako desilo zato što kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. 

Šta će čovek da radi ako porođaj traje dvadeset sati. Verovatno se to nekako spontano desilo. Međutim, neki muškarci nisu promenili pelenu u životu. Tim ljudima ne znam šta bih uradila. 

To su neke stvari u kojima ti, kao osoba, ne učestvuješ, a koje su apsolutno bitne i za dete, i za tebe, i za vas kao par. Ali, ima i fenomenalnih očeva. Zaista to mislim. 

Moj tata nikad, nikad nije propustio da dođe kući da me okupa. On bi našao zamenu na dežurstvu za tih dvadeset minuta. Srećom, Novi Sad je mali... 

Doleteo bi, okupao me, stavio me da spavam i vratio se na posao. Niko njega nije naterao na to, on je sam tako želeo. To i jeste poenta - otkrila je glumica. 

 

 

Reči Nine Seničar bile su povod za diskusiju na društvenim mrežama. Dok jedni smatraju da je potpuno u pravu, drugi, pak, tvrde da je sve stvar dogovora i onoga šta partneri žele. 

Podsećanja radi, početkom marta lepa Nina otkrila je putem svog Instagram profila da će ona i njen suprug Džej Elis ponovo postati roditelji, a prinovi se, bez ikakve sumnje, najviše raduje njihova neodoljiva ćerka Nora Grejs

Komentari. (0)

Loading