Nina Seničar

Fotografije iz Meksika potvrdile: Nina Seničar je najzgodnija trudnica na plaži

Autor:

08.04.2024 15:06

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Fotografije Nine Seničar oduševile, evo kako glumica izgleda u drugoj trudnoći



Nina Seničar i Džej Elis ove godine će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a novom članu porodice najviše se raduje njihova četvorogodišnja ćerka Nora Grejs

Profimedia

 

Da joj trudnoća i te kako dobro stoji, potvrdile su najnovije fotografije Nine Seničar nastale na predivnoj plaži u Meksiku. 

Pročitajte Ljubav su krili kao zmija noge - Ovaj poznati fudbaler bio je dečko Nine Seničar (foto)

Buduća mama pozirala je bosonoga u belom kaftanu za plažu koji ponosno ističe njen trudnički stomak, a fotografije Nine Seničar osvanule su i na Instagramu. 

Iako je u drugom stanju, glumica je uspela da sačuva vitku liniju, a korisnici pomenute društvene mreže uputili su mnoštvo lepih komentara na račun njenog savršenog izgleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Podsećanja radi, Nina i njen izabranik verili su se u januaru 2019. tokom odmora na Baliju i odlučili da će na ludi kamen stati u romantičnoj Italiji, u kojoj je lepa Novosađanka provela dobar deo života.

Pročitajte Nina Seničar je prava domaćica, gibanica je njena specijalnost, evo recepta

Vila „Mangiacane”, okružena maslinjacima i vinogradima, nadomak gradića San Kaskijano, pokazala se kao savršeno mesto za venčanje iz snova.

Nina je blistala u venčanici „Dolce & Gabbana”, pravljenoj po njenoj meri, dok je Džej odabrao elegantno odelo u bordo nijansi.

Komentari. (0)

Loading