Voja Brajović

Napustila medicinu, pa se zaposlila u butiku: Upoznajte Ljiljanu, prvu suprugu Voje Brajovića (foto)

Autor:

21.05.2024 20:06

Foto: A.H/Ata Images

Foto: A.H/Ata Images

Prva supruga Voje Brajovića bila je ova prelepa dama



Neprikosnoveni glumac i bivši ministar kulture o privatnom životu retko govori u javnosti, pa malo ko zna da je ova prelepa dama bila prva supruga Voje Brajovića

Boško Karanović

 

Prva supruga Voje Brajovića bila je njegova ljubav iz detinjstva. Upoznali su se u komšiluku u Valjevu, kada je Ljiljanin otac lečio danas jednog od najtraženijih glumaca. 

Pročitajte Tata, ja se ne ljutim, tata, dobro je... Ćerka Voje Brajovića posvetila mu dirljivu pesmu

Iako je krenula očevim stopama i upisala medicinu, Ljiljana je nakon udaje napustila studije i posvetila se porodici. U braku su dobili dvoje dece - sina Vukotu i ćerku Iskru

- U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen.

Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona bila meni - rekla je svojevremeno Ljiljanina i Vojina ćerka. 

Bivša supruga Voje Brajovića radila je u butiku u kojem su se prodavali najlepši džemperi u gradu. 

- Ne kažem da je to moje konačno opredeljenje, ali se sasvim drugačije osećam otkako radim - rekla je svojevremeno Ljiljana za domaće medije. 

Iako su stvorili divnu porodicu, Ljiljanina i Vojina ljubav nije opstala. Nakon razvoda Brajović je sreću pronašao pored 23 godine mlađe koleginice Milice Mihajlović, koja mu je podarila sina Relju. 

Pročitajte Osetio je da mu trne ruka, a onda je usledila stravična dijagnoza - Voja Brajović suočio se sa opakom bolešću

Prva supruga Voje Brajovića živi mirnim životom i ne voli javno da se eksponira. O ljubavi sa glumcem svedoči tek poneka fotografija koju njihovi naslednici podele na društvenim mrežama. 

- Zauvek najlepša novogodišnja slika, ujedno i jedina s mamom i tatom zajedno.

Uglavnom je jedno moralo da slika, uz to, mama je od kad zna za sebe mrzela da se slika, tako da ovu fotografiju jako volim - napisala je Iskra ispod porodične fotografije koju možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading