Brena i Duško Radović

Lepa Brena dobila izvinjenje od Duška Radovića, razlog je sve ostavio u neverici

Autor:

22.04.2024 20:17

Foto: A.H.ata images

Foto: A.H.ata images

Susret Lepe Brene i Duška Radovića bio je više nego interesantan



U vreme stare Jugoslavije gotovo da nema osobe koja nije znala za Lepu Brenu. Sa statusom velike muzičke zvezde išli su razni epiteti, ali i predrasude koje je o njoj imao i jedan od naših najvećih književnika Duško Radović.

Radio-voditelj i rok kritičar Marko Janković u dokumentarcu o folk divi otkrio je kako je izgledao susret Lepe Brene i Duška Radovića, kao i to da je upravo on insistirao da upozna pevačicu.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko.

Pročitajte Brena otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom, svi čekaju Prijin komentar

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović". Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam 'Beograde, dobro jutro'."

Ona je tada Duška fascinirala! On je izustio nešto neverovatno. Rekao joj je: "Ja sam došao vama da se izvinim jer sam ja mislio da ste vi glupi" - rekao je Janković, prenosi stil.rs.

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - susret Lepe Brene i Duška Radovića opisao je Janković u dokumentarnom filmu "Lepa Brena - godine Slatkog greha".

 

Komentari. (0)

Loading