Lepa Brena

Brena otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom, svi čekaju Prijin komentar

Autor:

21.04.2024 18:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova pesma Lepe Brene uskoro će biti promovisanaLepa Brena sinoć je održala prvi koncert u sarajevskoj Zetri u okviru turneje „Imam pesmu da vam pevam”.

Velika hala bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a nakon spektakla sumirala je utiske sa novinarima kojima je otkrila da će nova pesma Lepe Brene uskoro ugledati svetlost dana.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je u skladnom braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem više od 30 godina, Brenin odnos sa njegovim najstarijim sinom Filipom oduvek je intrigirao javnost.

Pevačica nikada nije razdvajala Bobinog sina iz prvog braka od njenih naslednika pa su tako i danas braća veoma bliska i vezana. 

Nova pesma Lepe Brene nosiće njegov potpis

Filip je danas jedan od najboljih kompozitora i producenata, tome u prilog govori svaka nova pesma njegove supruge Aleksandre Prijović, kao i njena višemesečna turneja koja obara sve rekorde.

- Imam veliku odgovornost prema svojoj publici, da ako izbacim neku novu pesmu, ja hoću da vas ona dotakne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Ne mogu da ne kažem da sam malo više okrenuta ka ženskom polu zato što sam ja ipak i žena i majka, supruga i ćerka... Ali imam nešto posle Zetre.

Pročitajte Ni lepota, ni glas, ni šarm - Boba otkrio čime ga je Brena osvojila

Tu pesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Napravio je pesmu koja je osvojila moje srce i potrudiću da se da je snimim posle Zetre u ime svih žena.

Do jeseni planiram da izbacim dve pesme - rekla je Brena.

Komentari. (0)

Loading