Nataša Lučanin

Na njen šarm ni Nikola Kojo nije ostao ravnodušan: Ovako danas izgleda lepotica iz Mi nismo anđeli (foto)

Autor:

22.04.2024 10:38

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Nataše Lučanin više nije isti, najnovije fotografije



Kada se Nataša Lučanin pojavila na malim ekranima, mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom.

Duga, plava kosa, pune usne i setan pogled bili su njen zaštitni znak. 

Ipak, izgled Nataše Lučanin menjao se tokom godina, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako ona danas izgleda. 

youtube printscreen

 

Slavna glumica proslavila se ulogom u filmu "Mi nismo anđeli", a samo jedna replika bila je dovoljna da ostane zauvek upamćena.

Pročitajte Preslatka Ana - Nikola Kojo ćerkina je najveća podrška, neverovatno je talentovana

Ona je, naime, tumačila ulogu Julijane za kojom je Nikola Kojo izgubio glavu. Rečenicu ”Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru”, koja ju je proslavila, decenijama kasnije niko nije zaboravio. 

Nakon toga Natalija je u seriji "Policajac sa Petlovog brda" igrala zavodnicu Anđelu koja je inspektora Boška Simića prevela žednog preko vode.

Pročitajte Od crvenokose buntovnice do najbolje pevačice - Ovako je Ivana Peters izgledala u mladosti

U ostvarenjima "Lovac protiv topa", "Telefonomanija", "Specijalna redakcija", "Crni bombarder", "Lepa sela lepo gore“ imala je zapažene uloge.

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, glumica se u potpunosti povukla iz javnog života, a izgled Nataše Lučanin potpuno je drugačiji. 

Sudeći po fotografijama na Instagramu, ona je još uvek prepoznatljiva po velikim plavim očima, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

Instagram

 

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi, pak, smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u mladosti. 

Komentari. (0)

Loading