Ivana Peters

Od crvenokose buntovnice do najbolje pevačice: Ovako je Ivana Peters izgledala u mladosti (foto)

Autor:

03.04.2024 11:35

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Mladalački izgled Ivane Peters oduševio, fotografija je pred vama



Jedna od omiljenih pevačica Ivana Peters rođena je 22. avgusta u Beogradu. 

U karijeri dužoj od tri decenije snimila je brojne hitove koji su se već na prvo slušanje dopali publici. Ipak, izgled Ivane Peters znatno se promenio tokom godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Slavna pevačica je sa samo petnaest godina uplovila u svet muzike i postala član grupe ”Who is the best”, koja se pretežno bavila rep muzikom i s kojom je snimila dva albuma.

Pročitajte Razveo se, pa se oženio dve decenije mlađom - Ovaj moćnik je bivši muž Ivane Peters

Na „Beogradskom šlageru 94“ je zamenila Madam Pijano, čime je skrenula pažnju na sebe. Gane Pecikoza, menadžer grupe „Tap 011”, dovodi je u grupu, gde je rame uz rame sa Gocom Tržan bila vodeći vokal. 

Sa grupom „Tap 011” snimila je tri albuma i učestvovala na brojnim festivalima. Nakon odlaska iz grupe promenila je žanr, postavši glavni vokal rok sastava „Negativ”, s kojim je do sada snimila četiri albuma. 

Njen božanstveni glas i buntovnički stav savršeno su se uklopili u priču, a grupa „Negativ” postala je jedna od najpopularnijih u to vreme.  

Iako je mnogi pamte kao vatrenu crnku koja je harala scenom devedesetih, izgled Ivane Peters na početku karijere bio je potpuno drugačiji. 

Pročitajte Vidno mršavija - Ivana Peters ne liči na sebe, bolest joj je potpuno promenila život

Na fotografiji koju je nedavno podelila sa svojim pratiocima vidimo da je Ivana imala kratku, crvenu kosu koju je zakačila šnalicama. 

Diskretna šminka uklopila se uz košulju sa karnerima, pa nije ni čudo što je mladalački izgled Ivane Peters oduševio njene pratioce. Pomenutu fotografiju možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading