Ivana Peters

Povratak u sedamdesete: Ova slatka beba je izrasla u lepu ženu

Autor:

23.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Ivane Peters: povodom proslave rođendana, pevačica je pokazala fotografiju staru četiri decenije



Izgled Ivane Peters: popularna pop i rok pevačica nedavno je proslavila svoj 48. rođendan, pa je tom prilikom na svom Instagram nalogu sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj je u naručju svoje majke. Na kojoj je očigledno na koga je nasledila lepotu koja sa godinama ne jenjava. Da li biste je prepoznali? Da li je to ona ista devojka neverovatne energije, vokalnih sposobnosti i jačine glasa koji osvajaju, duge crne talasaste kose i neobičnog stila koja je publiku širom regiona osvojila čim je kročila i stupila na muzičku scenu pre više od 30 godina kada se pojavila kao vokal u grupi "Who is the best", sa kojom je počela da peva nakon što je završila Zemunsku gimnaziju sa samo 15 godina. 

Instagram screenshot @ivanapeters

 

 

Pročitajte Dirljiva porodična uspomena: Ćerka Ivane Peters je slika i prilika svoje majke

 

Njena muzička i profesionalna karijera nakon toga kreće uzlaznom putanjom, kada je na jednom beogradskom muzičkom takmičenju zamenila čuvenu pevačicu Madam Pijano i svojim glasom skrenula pažnju na sebe. Iako je u prethodnoj, gore pomenutoj muzičkoj grupi sa kojom je izdala dva muzička albuma izvodila rep muziku, 1994. godine zajedno sa Gocom Tržan postaje vokal u muzičkoj grupi "Tap 011", sa kojom je snimila tri albuma i učestovala na različitim festivalima. Grupa "Tap 011" je sa svojim pop pesmama bila jedna od najpopuilarniji grupa tokom 90-tih godina, izvodeći pesme i stvarajući neobične muzičke spotove. Njihov zvuk i stil koji je bio drugačiji svakako su bojile Ivana Peters i Goca Tržan svojim glasom, energijom, ali i jedinstvenim stajlingom. Nakon uspešnih hitova i pesama, Ivana je postala član rok grupe "Negativ", koja je svojim albumima i pesmama, kao što su: "Ja bih te sanjala", "Zbunjena" i "Tango" postigla veliki uspeh, kojem je umnogome doprineo Ivanin glas, stajling koji se iz godine u godinu menjao, a koji je u sebi uvek imao dozu buntovništva.

Instagram screenshot @ivanapeters

 

 

Njena muzička karijera traje i danas, pa je tako ona neko koga publika obožava da sluša, koja i dalje sa svojim kolegama iz grupe "Tap 011" i "Negativ" nastupa širom regiona i države, na različitim dešavanjima i festivalima, kao što je "Aresenal fest", nastupajući i sa drugim kolegama, kao što je Leontina Vukomanić. Osim što je sjajan vokla koji može da kombinuje i izvede različite muzičke žanrove, ona je napisala pesmu "Goodbye" sa kojom je pevačica Sanja Vućić, jedna od članica ženske muzičke grupe "Hurricane", predstavljala Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije u Stokholmu 2016. godine. Iz braka sa Aleksandrom Petersom ima ćerku Saru, koja je mamina slika i prilika. 

Instagram screenshot @ivanapeters

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading