Ivana Peters o vaspitavanju ćerke: Učim je da se pobuni

Autor:

02.03.2022 21:26

Foto:

Foto:

Posle ozbiljnih zdravstvenih problema, pevačica Ivana Peters odlučila je da bude odgovorna prema sebi kako bi njena ćerka Sara imala zdravu i snažnu mamu uz pomoć koje će ostvariti svoje snove



Posle dva velika izazova, infarkta i operacije žučne kese, pevačica Ivana Peters (47) odlučila je da bude odgovorna prema svom zdravlju. Do promene u njenom načinu funkcionisanja došlo je najviše zbog spoznaje da petnaestogodišnjoj ćerki Sari treba zdrava i snažna mama kako bi ostvarila sve svoje snove.

Pročitajte i Ogovaranje na sve strane - Šta je Ivana Peters rekla Tijani Dapčević

Foto: Jovanka Bojković

 

Uživa u njenom odrastanju, a izgradila je odnos pun poverenja.

- Mudra je i ozbiljna devojčica, odavno već razgovaram s njom kao sa odraslom osobom, potpuno je otvorena za svaku temu. Deci je danas sve dostupno na internetu i meni je zapravo bitno da čujem njeno mišljenje o stvarima. Vaspitana je da pita sve što želi, kao i da uvek iznese svoj stav, bez obzira na to da li se drugi slažu s njim. To znači da ima prava da se pobuni. Bilo je situacija u kojima sam se po njenim reakcijama uverila da je to dobar pristup. Dete uvek treba jačati, ono raste, menjaju se životne okolnosti i samopouzdanje opadne, i to je nešto što se stalno mora “zalivati”. U roditeljstvu sigurno i grešim, kao i druge majke i očevi. Zato mi je mnogo značilo kada mi je jednom rekla: “Koja si ti carica, mama.” U Sarinom podizanju imam veliku podršku njenog oca, s kojim delim stav da ona treba da bude zdrava, srećna i bezbedna. Ćerka nikada nije ispaštala zbog naših razmirica i to je velika sreća za sve nas.

Komentari. (0)

Loading