Kejt Midlton

Javnost zabrinuta, čuveni lekar progovorio o stanju Kejt Midlton: Oporavak od ovakve bolesti je maraton

Autor:

13.04.2024 21:03

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Da li se zdravstveno stanje Kejt Midlton popravilo je pitanje koje već neko vreme intrigira svetsku, ali i domaću javnost



Zdravstveno stanje Kejt Midlton nedeljama je glavna tema...

Nakon brojnih spekulacija i teorija zavere supruga princa Vilijama saopštila je da ima rak, a potom se povukla iz javnosti kako bi se u potpunosti posvetila svom oporavku. 

chris jackson pool getty images

 

Iako je delovala optimistično, zdravstveno stanje Kejt Midlton je zabrinulo čitav svet, a ovom temom bavila se novinarka Megi Ruli, ali i čuveni američki doktor.

Pročitajte Najtužniji dan za Kejt i Vilijama tek dolazi, sudbina se baš poigrala sa njima

- Svi smo bili u šoku. To je vest koja nas je sve pogodila. Kejt je omiljena članica kraljevske porodice, koja je dugo pre udaje bila sa princom i sve su generacije odrasle uz nju.

Ona je mlada žena, majka troje maloletne dece koja je uvek bila u sportu i pazila na zdravlje. No zbog svega navedenog verujemo da će se uspešno i oporaviti - rekla je novinarka Megi Ruli za "ABC njuz".

Pročitajte Snimak Kejt Midlton ugledao svetlost dana, promena je upečatljiva

Zdravstveno stanje Kejt Midlton prokomentarisao je i čuveni lekar Darie Saton objasnivši šta je tačno preventivna hemioterapija kojoj se princeza podvrgla. 

- Preventivna hemioterapija koristi se kada želimo da sprečimo povratak karcinoma nakon njegovog uklanjanja ili sprečavanje njegovog širenje.

Važno je znati koju vrstu hemioterapije koristi, što bi nam dalo više informacija. Oporavak kod ovakvih bolesti nije sprint nego maraton - kaže doktor Saton za "ABC njuz".

Komentari. (0)

Loading