Ceca Ražnatović

Ceca otkrila sve o dečku koji nije iz Srbije: Kad ga opsujem, on me ne razume

Autor:

12.04.2024 12:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Cece Ražnatović tema je o kojoj ne prestaje da se priča



Ceca Ražnatović uvek se vešto trudila da ljubavni život nakon smrti supruga sakrije od očiju javnosti, što joj je polazilo za rukom.

Poslednji dečko Cece Ražnatović za koga znamo bio je Bogdan Srejović, beogradski ugostitelj sa kojim se folk diva razišla pre nešto više od dve godine.

M.M./ATAImages

 

Iako je oduvek isticala da joj nije potrebna jača polovina u životu kako bi bila srećna i zadovoljna, Ceca priželjkuje da u njen život uđe gospodin pravi.

Nedavno je pevačica gostovala u emisiji "Ako progovorim" kod Goce Tržan, a koleginice i prijateljice ćaskale su na brojne teme, naravno dotaknuvši se ljubavnog života.

Dečko Cece Ražnatović mora da bude ovakav

Pa je tako na pitanje da li možemo očekivati da sledeći dečko Cece Ražnatović bude možda neke druge nacionalnosti ili veroispovesti folk diva kroz osmeh odrično odgovorila:

- Ne mogu ja to. Ja volim naše muškarce. Stvarno najviše volim naše muškarce i nekako mi najviše prija naš mentalitet.

Imala sam prilike da budem i sa strancima, ali ne razume te on kad ga oteraš tamo gde ne treba. Ovaj naš te razume i kad mu kažeš: "Hajde, bre!" - istakla je uz široki osmeh na licu Ceca.

Pročitajte Slavlje kod Džinovića - Ona se pojavila i sve je stalo, Haris je ljubi, ne skidaju osmehe sa lica

- Šalim se, ali ljubav je zaista pokretač. Svi mi zablistamo kada smo zaljubljeni. Prosto to je negde u prirodi čoveka, i muškarca i žene. Ali ne po svaku cenu.

youtube printscreen

 

- Ja, na primer, nisam žena koja će zarad nečega da nešto toleriše a da se gušim u tome "sela radi".

Pre bih otišla dostojanstveno i da imam svoju slobodu i mir nego da brinem šta će selo da kaže i da li će da me osudi - dodala je Ceca Ražnatović.

 

Komentari. (0)

Loading