Dragana Mirković

Nakon razvoda Dragana Mirković je pored njega srećna, najnovije fotografije to i dokazuju

Autor:

11.04.2024 20:06

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Sreća Dragane Mirković se više ne može sakriti



Dragana Mirković je više od tri decenije na samom vrhu estrade.

Sve što je postigla duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, profesionalnom odnosu prema poslu i ljubavi prema muzici i fanovima koji pomno prate svaki njen korak. 

Nakon teškog perioda koji je usledio pošto je podnela papire za razvod od biznismena Tonija Bijelića, u njen život konačno su stigle lepe vesti, a sreća Dragane Mirković više se ne može sakriti. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Putem društvenih mreža pevačica je obavestila pratioce da će duetska pesma koju je snimila sa kolegom Ivanom Zakom sutra ugledati svetlost dana, a sreća Dragane Mirković zbog ove saradnje je neizmerna. 

Pročitajte Posvetila Toniju pesmu, pa gorko zaplakala - Dragana Mirković se načisto slomila

- Dragi moji, evo jednog malog poklona za vas, duet sa mojim dugogodišnjim prijateljem Ivanom Zakom pod nazivom „Kad srce stane”, sutra od 14 h na njegovom Youtube kanalu.

Hvala vam na svoj bezuslovnoj podršci i ljubavi koju mi pružate. Volim vas sve dok srce ne stane - emotivno je poručila.

Pročitajte Dragana Mirković jednu stvar nikada nije želela da promeni, godinama je zbog toga trpela udarce

Ispod fotografije koju možete pogledati OVDE nizali su se samo pozitivni komentari, a publika s nestrpljenjem očekuje da čuje šta su im Dragana i Ivan pripremili. 

„Hit u najavi”, „Jedva čekamo”, „Sreća Dragane Mirković je očigledna” samo su neki od komentara. 

Komentari. (1)

Loading
Duško

12.04.2024 07:01

Svako je svoga tela gospodar ! Svi određujemo putanju našeg bitisanja samostalno i neovisno. I svi odgovaramo sami sebi kako god bude.