Svetlana Danilović

Svetlana Danilović iskreno o porodici: Pomislila sam da nikad neću izaći iz toga

Autor:

11.04.2024 15:06

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Svetlana Danilović o roditeljstvu ima dosta toga da kaže, bilo je veoma izazovno uklopiti karijeru i brigu o deci



Svetlana Danilović o roditeljstvu može toliko toga da kaže s obzirom na to da je majka troje, sada već odrasle dece, uz to i veoma uspešna u svojoj branši.

Novinarski posao je takav da neretko ne prašta privatne probleme i obaveze, a supruga Predraga Danilovića nebrojano puta se u to uverila.

Stefan Tomašević/ATA Images

 

Olga, Sonja i Vuk sada su odrasli ljudi koji roditelje čine veoma ponosnim, a njihovo odrastanje bilo je baš kao i njihovih vršnjaka.

Ipak, bilo je i izazovnih trenutaka kada je trebalo da se balansira između uspešne novinarske ili sportske karijere, u njihovom slučaju i roditeljstva.

Svetlana Danilović o roditeljstvu otvorila dušu

Zbog toga je Svetlana Danilović o roditeljstvu tek sada sa toliko iskustva progovorila za podkast "Jednostavno roditelj".

- Sećam se, bio je neki Dejvis kup u Areni koji sam morala da radim, a to je od jutra do mraka. Meni Vuk dan pred početak turnira dobije 40 temperaturu. 

I onda ja radim uživo, pa zovem u pauzi: "Kako ste, da li mu je spala temperatura?" Nije mu spala. Da li imam vremena da odem do kuće, ipak nemam. 

Pročitajte Celog života voli jednu ženu - Ova poznata dama ukrala je srce Predragu Daniloviću kada je imao 16 godina (foto)

- Onda Saša uzme slobodno da se ja ne bih sekirala i nervirala, ali opet ne možeš da ne brineš.

I tako uvek kad su bile neke važne stvari ili kada on treba da otputuje negde, neko se razboli. Što on kaže, "Ja kako slećem čekam da mi ti pošalješ poruku: Olga ima boginje, Vuk temperaturu ili Sonja stomačni virus."

Boško Karanović

 

- To je prosto tako nekako po pravilu uvek bilo. Njih je troje i uvek su jedno drugom prenosili viruse da sam ja u jednom trenutku pomislila da nikada neću izaći iz tih virusa i bolesti - bila je iskrena novinarka.

Komentari. (0)

Loading