Nikola Rokvić

Novac, slava, sve prođe... Srce Nikole Rokvića za jednim snažno pati, prošlo je mnogo godina od tada

Autor:

17.05.2023 18:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Život Nikole Rokvića od malih nogu bio je ispunjen prelepim uspomenama, ali danas 37 godina kasnije pevač iskreno priznaje jedno



Kao sin legendarnog pevača Marinka Rokvića, život Nikole Rokvića još od rođenja bio je osuđen na medije.

Svoj put lagano je krčio uz ogromnu očevu i majčinu podršku. Danas, kada je odrastao i zreo čovek, otac troje prelepe dece, pevač priznaje da za jednim njegovo srce pati. 

Ata Images

 

Na Nikolinom profilu na Instagramu osvanula je prelepa fotografija sa majkom i ocem

Emotivan opis kida srca.

Pročitajte Porodica Rokvić - Jutra u njihovom domu počinju na nesvakidašnji način (foto)

– Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade.

Instagram

 

– Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveč Fudbal, 10, 9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, Dizni crtani na Politici, autići, 1,2,3 , bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima ( takozvane krntije)…

Turniri u svim sportovima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…Bio jednom jedan sunčan dan - napisao je emotivni Nikola.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading